turkiet 09, bilder.


köpenhamns flygplats.


mamma och moster ner flrån den äckliga flygresen :(
Usch vad jag hatar att flyga, det värsta som finns!, mend et var värt resan.


utsikten från hotellrummet.


blekfisen i lobbyn, hihi.


VI åkte tio pers i en vanlig bil, haha fyfan vad kul det såg ut.


turkisk mat är så jävla gott! :)


underbart.


blekfisen igen, hihi. Här var det typ en sån bro mellan ett berg som glidit isär, det var verkligen jättefint.


jag och kusin.


kusin red på en stackars åsna haha. Jag red inte på nånting där, tyckte fan synd om de stackars djuren. De behandlar de som skit. :(


Jag påväg ner i vattnet för ett dopp i det blå. Ooh vattnet är så underbart fint och
blått, men sjukt salt.


titta vem som badar! :)


Titta vem som hoppar från båten ner i vattnet!, tihihi :)


lovelove.


innan festen.


brun eller vad?! =)


hihi.


puss på er.


saknar det som in i!!


Haha så sant så!


påväg in i Flygplatsen i Turkiet, hejdå älskade. I'l be back! :'(


                                                        

                                                                                     I miss you already...

Turkiet 2009. <3

hej hopp.

Sitter hos yosur nu, vi vaknade nyss. Jag kom till henne efter att jag vaknat och så, så har vi kollat igenom våra bilder från Turkiet, men vi råkade somna tillslut hehe. Iallfall så är vi vakna nu och ska återgå till det vi gjorde innan, och lite annat.

Tänkte berätta lite om semestern. Vi åkte ju på lördagen, och det var en helvetes jobbig dag kan jag säga er. När vi kom fram till flygplatsen i turkiet så upptäcker vi att min och min kusins väska inte kommer på det jävla bandet haha, där stod vi och väntade jävligt länge tillslut fick vi reda på att väskorna kommit bort! Blev så jävla förbannad. Och sen så missar vi såklart bussen som skulle hämta upp oss. Så där satt vi till klockan ett på natten. Sen kom äntligen någon som letade efter oss. Hotellet var skitfint och jättemysigt. Och allting där var så jävla underbart, jag kan säga en sak, detta är absolut inte sista gången jag åker till Alanya och bor på det hotellet. Verkligen inte! Iallfall så spenderades veckan med en jävla massa sol och bad, både i det otroligt fina havet och i hotellets pool. Nu ser jag ut som en grillad tomat i ansiktet, hihi. Vi gjorde såklart en massa annat än bada i stranden och så, på kvällarna var vi ute i stan och jag kan lova er att jag aldrig sett så många diskotet öppna på samma gång. Asså hela staden ser ut som ett en stort disco, det var så mycket folk och speciellt danskar och svenskar. En av dagarna åkte vi på en båt tur ut i havet där vi stannade och badade i grottor, eller mitt i havet eller andra jättefina platser. Justdet vi fick inte våra väskor förens EN VECKA efter, kan ni fatta hur arg jag var, nej tror nog inte det haha, stackaras mina två andra kusinder som fick dela deras kläder med oss ie n vecka, men vi fick köpa en massa där åsså ju, haha. Åh fan asså jag vill tillbaka nununu! Lägger in en massa bilder senare, nu ska jag ut eller något det steker för tillfället i malmö. pussees.

HOME SWEET HOME!

Åh jag är äntligen hemma nu! Är så jävlans trött att det inte är sant, kom nyss hem så jag har egentligen ingen lust alls att skriva eller göra något annat än att sova, så jag ska vila ut och allting ills imorgon, så skriver jag mer.


fy vad jag har saknar allihopa!

favoritband.



Hehe hittade denna videon på youtube och kom o tänka på hur mycket jag verkligen älskade BackstreetBoys när jag var liten, haha. Jag kommer ihåg hur mina systrar brukade lura mig att Kevin som då var min absolut favorit i bandet, hade blivit påkörd och dött. Och jag grät vart ända gång dom sa så, haha. Det fanns många fler musik-band förr än nu. Typ Westlife, Blue, A-teens, Spice girl osv. haha vetifan hur jag kom ihåg alla namnen , menmen. Iallfall så var BackstreetBoys och SpiceGirls mina absoluta idoler. Kommer tillochmed ihåg hur jag klippte av mitt lååånga fina hår upp till öronen för att jag ville se ut som Viktoria Beckham när hon var med i Spice Girls.

Vilket var ert favorit band? =)

packat och klart.

Mina kusiner har varit här idag, vi har gjort och fixat lite saker inför resan. Oh det ska bli så jävla roligt! Iallfall så har jag typ packat klart nu för jag kommer nog inte hinna packa imorgon , har mycket att göra imorgon så det blev nog bäst att få det klart så jag inte stressar imorgon.  Iallfall så nu ska jag typ fixa färdigt lite grejer och så sen sak jag gå och sjunga lite singstar hehe.

pusses,

solsol.

Äntligen har solen börjat titta fram, och det blir varmare och varmare för varje dag, vilket är jättehärligt, hoppas vi får en riktig sommar i detta avlånga land, hihi. Iallfall så läste jag idag i tidningen att det skulle bli runt 25 grader i nästan hela Sverige under midsommar. Hoppas verkligen det. På tal om fint väder är der verkligen det nu så nu ska jag ut och sätta mig lite i trädgården med mami.

puss.

torsdag.

helluusan!

Kom hem för en stund sen, jag sov ju hos min kusin igår. Vi typ var ute mest och så, men en jävligt sjuk sak hände! Asså jag förstår mig inte på vissa folk helt seriöst. Det var så att vi var i en affär, där alla pengar som affären tjänar går till röda korset för att hjälpa barn och sånt. Iallfall, där står jag och mina två kusiner och bara tittar lite där vi ser ett helt gäng med kvinnor, från 20 år till typ 50, eller 60 år. Och så hade de en liten flicka med sig, ungefär 7 år. Och kan ni gissa vad de gjorde i affären, jo de snodde kläder!! Både jag och mina två kusiner såg det med våra ögon, asså det var sjukt. Först såg de bara skumma ut så kassörskan började också undra lite. Sen märkte man liksom hur de betedde sig och så. Och det sjukaste var ju att de gav till den lilla flickan som också tog kläder. Fyfan säger jag bara! Sen bara liksom gick vi förbi provrummen så bara sen vi att en av kvinnorna står och trycker ner ett plag i kjolen! Då såg hon att vi såg henne och då gick dom ut direkt. Asså hur fan tänker männikor nu för tiden, jag blev så chockad!

http://luftslott.org/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/shoplifting_2_2.jpg

mögmög.

hellu.

Sitter med rebecca just nu coh vi har absolut ingenting att göra. Hon håller på och somna märker jag. Och jag snackar med den enda roliga människan på msn, fan vad alla är sega tycker jag. Ialflall så har jag och rebecca inte gjort mycket idag, mest varit hemma och tagit det lugnt. Men vi har typ fixat naglarna och lite annat. Jo vi lagade mat också förresten haha! Jag börjar ju fan bli bra på det här matlagandet! Iallfall nu ska vi upp och dricka lite och sånt , sen blir det nog sängen ellernåt.

puseeeess!

turkey, here i come!

Så nu tycker jag att jag kan säga varför jag var så glad i förregår. Jag ska åka till Turkiet! Fyfan vad glad jag är asså, verkligen. Ska bli så skönt att komma ifrån allting här i tråksverige, det bara regnar och blää! Anledningen till att jag inte sa det innan var för att, det inte var helt säkert att vi skulle åka, och alltid när något inte är helt säkert och jag säger det så händer det aldrig, höhö. Därför valde jag att vänta. Men nu kan inget stoppa oss, nej! Det har däremot varit en jävligt stressig dag kan jag säga, det kommer hela tiden nya problem angående resan. Först idag när jag satt i bilen och kollade på mitt pass upptäckte jag att giltighetsdatumet hade gått ut! Vilken jävla tur asså, annars hade det inte varit så kul på flygplatsen när jag hade fått svaret " nej du kan inte åka, ditt pass gäller inte" , jag lovar jag hade nog fått hjärtattack eller nåt. Fick en jävla paniksångest asså, och så åkte vi raka vägen till polis saken och fixade ett provisoriskt pass, dvs ett engångspass. Tycker engångspassen är finare än de vanliga, dom är helt rosa och gulliga, hihi.

Iallfall så åker jag på lördag morgon och kommer hem nångång på måndagen, inte måndagen som kommer direkt efter utan nästa igen. Åh fy vad härligt det sak bli asså, det var ett tag sen jag reste ju. Men denna resan kommer ju bli väldigt annorlunda än sist. Nu är det bara jag,mamma,min kusin, och mina två mostrar som ska åka. Hela denna resan är för mig säger mamma eftersom hon reste för två månader sen bara hon och pappa, och så har jag tjatat så länge ju så hon gjorde det till en överaskning till mig. Men det blev ingen överaskning eftersom att min andra kusin visste om att mamma skulle ta med mig och min kusin dit så berätta hon det till mig, så när mamma berättade det fick jag leka lite dum.. och överaskad haha. Jag kollade lite bilder på hotellet, satan vad fint det är, åååhh jag längtar som fan!

Jag älskar verkligen min mamma&pappa som fixade detta åt mig , dom är fanimej bäst!


tisdag.

tjohopp!

Har typ vaknat för en stund sen, det blev ju ganska sent igår kväll haha. Iallfall så har jag väldigt tråkigt just nu kan jag säga er. Vet inte vad jag ska göra. Det är ju inte direkt fint väder så att man kan gå ut eller så. Men jag ska typ ringa min kusin eller nåt så ska vi hitta på något, eller så blir det bara ännu en tråkig hemmdag där jag bara tråkar på som fan!

kissesonyou.


Trååååk.

Åh jag har sjukt tråkigt haha, vill inte och lägga mig. Men jag är sjukt trött haha. Asså vi sover fan bort halva livet, tänk vad mycket vi missar! Nej nu märker jag att det nog börjar bli dags för mig att hoppa ner i säng, eftersom när mina dumma "tänk om.." tankar börjar komma betyder det att jag är trött fast jag inbillar mig själv att jag inte är det höhö.

Puss och godnatt.

Varför?



Har läst så många bloggar om folk som kände, eller kände någon som kände den stackars tjejes som blev dödad av sina "vänner". Man blir fan rädd när man ser vad folk kan vara kapabla till att göra. Speciellt ens vänner?! Hur fan kan man låta avundsjukan ta över en så mycket att man får för sig att göra någont sånt här. Det är så sjukt. Även om jag kanske inte kände henne eller någonting, blir man fan ändå ledsen. Jag är sån, ser jag att någon är ledsen, vare sig det är någon litet eller stort, så blir jag också ledsen. Varför vet jag inte. Men asså hur kunde de två ungdomarna göra någonting sådant. Det här fick dom nog inte att må bättre, antar jag. Detta kommer ju sitta i deras liv för alltid, det är ingenting man glömmer. Att man dödat någon oskyldig. Någon som man varit VÄN med.

Jag vet själv hur det känns att förlora någon man verkligen älskat, det är så jävla svårt. Men det är en annan sak, jag visste tillexempel att jag skulle förlora personen närsomhelst. Jag hann säga hejdå. Men tänk er alla hennes vänner, famlj och släktingar. Det bara kom plötsligt. Tänk hur de måste kännas för dom. Att veta att för några timmar sen var jag med henne och vi hade det hur bra som helst, och andra sekunden är hon borta. Jag skriver inte detta bara för att jag vill berätta hur mycket jag tycker synd om alla som kände hene utan också för att man aldrig vet när man förlorar någon. Man kanake precis har varit med den, man kanske har bråkat med personen eller vad som helst och sedan är allting annorlunda. Påminn era vänner, familj släktinagr eller vem det nu är lite då och då om att ni verkligen älskar och uppskattar dem. För då den dagen kommer då ni inte kan göra det kommer ni ångra er, tro mig.

R.I.P -

pic's. stan.


Frapino med kaka på Espresso House blev det.


testa nån sån konstig räk macka typ, den var väl sådär. Ser dock inte så
god ut på bilden haha.


Vad är godare än en ask med underbart goda jordgubbar?... jo inget.


Det blev denna söta, blommiga koft/jackan eller vad man ska kalla det, haha.
älskar den iallfall.

en närmare titt på mitt köp, älskar de söta små blommorna.


Och så har jag länge letat efter en fin Oversizetröja, och den hittade jag såklart på Gina Tricot. Ser redan bilden i mitt huvud vad jag ska ha på mig med den, hihi.
(man ser inte riktigt på bilden men den är vit/brun)

hellu.

Sitte och små gäspar, börjar bli ganska trött faktiskt. Konstigt nog... för jag har inte gjort så mycket idag, och jag fick en lång sovmorgon så jag borde inte vara trött nu. Men iallfall så gick min kusin nyss hem, vi har gjort lite saker haha, skitkul har vi haft iallfall. Det är så roligt när man driver med folk, tycker jag hahaha. Oh! Jag måste berätta en sak för hela världen, Jag gjorde min EGNA middag idag. Fan va stolt jag är över mig själv asså haha. Händer inte så ofta att ragge lagar mat förstår ni, höhö.

Nu sitter jag faktiskt här och inte vet vad jag ska göra för alla i hela världen är tråkiga och det finns absolut ingenting att göra. Ska iallfall lägga in lite bilder och sånt från i förregår när jag var i stan och lite bilder på vad jag köpte, hihi. Ska bara hämta sladden.

pusses.

I'm so happy!!

SATAN, VAD GLAD JAG ÄR NU! VARFÖR FÅR NI FAKTISKT
INTE VETA ÄNNU, MEN SOM SAGT SÅ ÄR JAG GLAD SOM
FAAAN! ÄLSKAR LIVET JUST NU! <3

100 PUSSAR!


i'm alive.

För er som undrar så lever jag fortfarande. Haha har verkligen inte orkat med datorn den senaste tiden, men nu är jag här, hihi. Har inte gjort mycket idag faktiskt. Varit ute med mina kusiner och så. Vendela sov ju hos mig igår, men hon åkte hem idag. Vi har ju inte träffats på jättelänge så det var jättekul faktiskt.

Iallfall så var jag ju i stan igår med min kusin, kände verkligen att det var på tiden att shoppa lite, började nästan bli lite smått desperat. Har inte shoppat på nån månad nu fan. Men så gjorde jag ju det som tur var. Köpte två jätte fina tröjor, blev lite ledsen när  jag kom hem och fick lite ångest att jag inte hann köpa mer haha men ja, får väl ta igen det nångång snart. När vi var i stan så typ fikade vi på espresso house, åt på heavens world, och så satte vi oss i Gustav med en ask sjukt goda jordgubbar och njöt av den underbara solen som äntligen har tittat fram! Så skönt med lite värme nu. Det var ju på tiden tycker jag!

fixfix

Nu jävlar är det stress, haha! Måste börja fixa mig, glömde helt bort tiden. Gästerna kommer om en timme. Och vet ni vad? Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Ångest! Hatar när det blir så, iallfall nu ska jag skynda in i rummet och sätte igång och fixa mig. Kameran är på laddning nu så den kommer vara igång ikväll, så det blir en massa bilder senare ,hiih.
 pusses.


You got my hypnotized.

lite värme iallfall...


Kollade på SMHI och som det ser ut kommer solen föhoppningsvis titta fram på söndag. Det var förfan på tiden!

Fredag.

Dropp dropp DROPP! Så hörs det hela tiden utanför fönstret, jävla regn! Kan gissa på att detta inte kommer bli nåt fint sommarlov. Bara en massa regn och skitväder. Iallfall så är min syster hos oss idag med lilla Elias, ikväll ska i ha en liten fest för honom, så mina kusiner och släktingar kommer. Det ska bli kul, men jag glömde att festen var idag så jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Ska gå ner och kolla snart, men först så ska jag gå och mysa lite med elias. Puss.

nattinatti.

japp klockan närmar sig ett och jag är väldigt trött känner jag så jag ska hoppa ner in da bed nuu.
GODNATT!

....

Orh. när man var liten var allting så lätt. Man fattade ingenting då. Då fanns inga av de problemen som kommer upp hela tiden. Blev man ovän med sin bästa vän, var man kompisar igen efter en halvtimme, blev man kär i någon frågade man chans, gjorde man något dumt sa färldrarna bara fy. Då behövde man inte sakna någon riktigt, förutom mamma såklart. Då satt man inte varje kväll och tänkte på allting som bara snurrar runt i huvudet, allt som gör så att man bara blir förvirrad och gjorde fel. Nu är allting så mycket svårare, i vissa tillfällen är man bara för gammal för vissa saker, i andra tillfällen är man bara ett litet barn. Allting är så otroligt komplicerat...

forever21.com


Jag och syrran kollade lite på www.forever21.com och snacka
 om att vi hittade en massa fina saker! Bland annat så är dessa
 underbara skorna  påväg hem till oss nu hihi .


trött.

Åh fattar itne vad det är med mig har varit så trött hela dagen, just nu vill jag bara sova. Ska faktiskt göra det snart tror jag. Har iallfall precis varit ute på en liten kvällsrunda med baby. Fortfarande blött och fult ute. Orh när ska det bli sommar?! Hoppas det iallfall blir bättre väder imorgon. Första dagen på sommarlovet ju. Vet faktiskt ihte vad jag ska hitta på imorgon. Min syster ska ju göra uppkörningsprovet imorgon, hoppas hon får körkortet! Iallfall så om hon klarar det så ska vi ut och lite sånt. Sen på lördag ska jag träffa Vendela, min barndomsvän som jag kännt sen jag var två år. Vi har inte träffats på jättelänge så det ska faktiskt bli skitkul.

dagens låt.



Denna låten har kag lyssnat på typ 1000 gånger idag. Tycker den är så sjukt bra
därför får den bli dagens låt, tycker jag.

Davis Archuleta- Crush.

bilder. vomb/bal/avslutning.

VOMBSJÖN.


bekantade mig med vattnet lite först med kläder på haha.


sen blev det bara badkläder, hihi. Vattnet var underbart. Inget äckligt sjögräs.


BALEN-


Älskar skorna!, alla var verkligen jättefina.


alla gick loss.


kocken haha !

SKOLAVSLUTNING!


älskling och jag.


andra älsklingen och jag.

älskar er enormt, ni lyser upp mina dagar.<3

pain!

OH äntligen hemma! Har ingen känsel i fötterna så ont som jag har just nu asså! så går det när man har högam skor. Har varit i stan med flickorna och ätit, vi stack direkt efter skolavslutningen. SOMMARLOV! Det känns verkligen inte som sommarlov.. Jävla piss väder, det har bara regnat och tråkat sig idag. När ska solen komma fram!?, och helst stanna! Iallfall så åt vi på La Empanada, jättegott. Sen typ gick vi tunt lite och sånt, sen nu är jag hemma, känns sjukt skönt faktiskt, har inta varit hemma och vilat på länge.

Vi tältade ju i Vomb i förregår, det var jätte kul faktiskt, men det regnade en massa, men det var ändå mysigt. Vi badade i regnet, eller jag iallafall, alla andra var största badkrukorna. Sen blev det en massa springande i ko hagen, blev jagade av en jävla kalv haha, fyfan har nog aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv! Sen har vi typ suttit och myst framför brasan och en massa annat.

Så kom vi ju hem igår på eftermiddagen så var det snabbt att fixa sig, duscha och fixa håret och allt det där. Sen bar det av mot skolan. Niorna hade ju bal och vi hjälpte till lite och så. Det var också jättekul. Åh jag vill åsså ha bal, men vi får ju vänta till nästa år. Tog en massa bilder på allting, båda när vi tältade, och balen och idag när vi var ute så i nästa inlägg kommer det en massa bilder. Nu ska jag lägga in dom i datan och så ska jag gå upp och fricka, är jävla törstig.

pusses.

roro don't go!

Hellu.

Sitter och ska alldelles strax hoppa ner i sängen. Måste ju upp tidigt imorgon, åker till Vombsjön med klassen ju. Idag har jag inte gjort mycket mer än att lekt mamma, haha. Har tagit hand om min systers son typ hela dagen, hon behöver verkligen vila. Men jag älskar faktiskt bebisar så det gör ingenting... bara dom inte skriker haha, får fan panik då, vet inte vad man ska göra och sånt. Iallfall så åkte vi till mina kusiner ju, hon ahr fått en jättesöt liten flicka. Vi kom inte hem förens runt halv tio tiden och då var det raka vägen för mig hem till titti, där var melisa och roro. Vi skulle säga hejdå till roro för hon åker ju imorgon till Libanon, och så ska hon vara där i nästan två månader. Fy satan vad jag kommer sakna henne! Hatar vekligen att säga hejdå. Lyckades tillochmed klämma fram några tårar :'(.


Älskling jag hoppas verkligen att du kommer
att ha jätteroligt där. Vi kommer sakna dig jätte
mycket, verkligen. Älskar dig mucho mucho, albi <3



måndag.

hej hej

sitter med elias i knät. Han har äntligen sonat haha. Oh gud jag tycker verkligen synd om mammor som har bebisar som gråter hela tiden. Hatar verkligen bebis gråt, usch. Iallafall så sov ju melisa hos mig igår, vi gick in och la oss runt lite över tre tiden typ, så vaknade vi idag klockan två, haha snacka om sovmorgon! Fy vad jag älskar att sova! Om man tänker efter så sover vi faktiskt bort hälften av vårt liv, men ja nu ska jag sluta tänka på onödiga saker haha. Väntar på min mamma och syster så ska vi iväg till en släkting som också har fått en liten bebis, känns lite som, bebis-säsong nu, alla föder barn hehe.

Imorgon blir det tälta vid Vombsjön med klassen, ska bli skitkul! Förutom att väderprognosen visar att det ska regna ganska mycket imorgon, men ja. Hoppas den lurar oss. Så jag har mycket att göra idag, måste ta fram sovsäck och tält, och så ska jag packa och allt sånt där ni vet. Japp börjas gråtandet igen här i mitt knä,


 pusspus.

I taket lyser stjärnorna.

Har precis kollat klart på första filmen med melisa, det blev "I taket lyser stjärnorna", tyckte faktiskt att den var jättebra. Älskar såna filmer, som typ Fucking Åmål, Hipp hipp hora, Tretton och liknande ungdoms filmer. Iallfall så rekomenderar jag verkligen "I taken lyser stjärnorna", Nu vet jag faktiskt inte vad vi sak göra, får väl hitta på någonting.

pusses.





melisa is coming

Hellu igen, haha. Melisa och jag har tråkat sönder varandra över msn så nu bestämde vi att hon skulle komma hit istället haha, så ska hon sova här. Vi ska kolla på film och lite sånt. Jag är ju ledig från skolan imorgon, fast inte hon mohahah. Lite synd faktiskt. Asså vi går ju i samma skola men det är bara min klass som är lediga imorgon, vi är lite speciella, det är därför. Haha nej jag bara skojar, men vi får vara lediga som komensation eller vad fan det nu heter haha, som ersättning för att vi ska tälta så dom räknar det som att vara i skolan över natten, så vi får ledigt. Okej jag suger på att förklara men så är det ibalnd. Nu sak jag faktiskt ut med Baby en runda, han står och skäller vid dörren.

pusses.

pictures.


jag hos min kusin när vi var ute.




Bella, min kusins söta hundvalp som hon köpte igår.


baby och bella.

ren och fin.

Så, nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt. Har ätit, sen tog jag hand om bobbie. Och när jag säger tog hand om bobbie menar jag att jag har duschat honom, borstat honom och allt det där ni vet. Så nu är han ren och fin, och luktar gott, för en gångs skull haha. Sitter och äter "smarties", haha kommer ihåg när jag var liten, älskade dom , inta bara för att de var så goda utan för att deras förpackning är rolig och färgglad. sitter även och snackar med melisa, vi diskuterar kläder till avslutningen och så snackar vi om allt vi vill ha, fast inte kan få, jo livet är verkligen inte rättvist! Hahaha. Ska koppla in mobilen och lägga in lite bilder från de två senaste dagarna.



kissesonyou.

inspiration.


Jag gillar verkligen Gina Tricot's modell. Vet faktiskt inte varför haha, men allting är så fint på henne och får en alltid att vilja köpa kläderna, fast att man kasnke inte skulle ha haft på sig något sånt i vanliga fall. Tycker bilderna på deras hemsida är jättefina, brukar gå in och kolla på dom då och då när de lägger in nya. Min favorit av de ovan är faktiskt den längst till vänster.


ja, tack!




Som sagt så kollade jag lite kläder på nätet, och titta vad jag hittade för fina saker. Det är så kul att just under sommaren så får nästan alla affärer in en massa jättefina grejer, båda skor och kläder.


söndag.

Och då var helgen slut. Gud vad fort det går. Iallfall så vaknade jag runt 11 tiden, så har jag ätit frukost. Och så har jag städat lite och så. Händer inte speciellt ofta men japp. Iallfall, min kusin har gått hem. Asså jag vet helt seriöst inte vad jag ska blogga om, bloggtorka eller vadå?! Men jag ska faktiskt ta och kolla lite kläder på nätet. Är verkligen sugen på att shoppa, men helst på riktigt då, inte på datan. Men eftersom jag inte kan gå till stan just nu så får jag väl trösta mig själv med att kolla lite på nätet och se om jag kan klicka hem någonting, hihi.

pusses.


lovely shoes!



Jag var ju i stan i förregår, och så gick jag in o kollade lite snabbt på Bianco Footwear. Åh gud, dom har så sjukt fina skor! Blev helt kär när jag gick in i affären kan jag lätt säga! kollade in hemsidan lite nyss, men dock så fanns inte alla skor där som jag såg i affären. Här är några av favoriterna iallfall.

lördag.

Tjosan i trosan.

Sitter i mörkret och tråkar sönder. Min kusin är här fast vi har inget att göra haha. Sov ju hos henne igår, vi hade så jävla kul fan. Vi gjorde massa grjer, en del konstigare än andra. Inga detaljer här nej hahaha. Vi var faktiskt också ute, det var ganska fin väder. Iallfall så blev det pannkakor till frukost imorse... mums! Så sjukt gott det är. Iallfall så stack vi hem till mig runt två tiden, för min andra kusin som bor granne med mig har köpt en jättesöt hundvalp idag. Så vi har varit ute med henne och hundarna. Bobbie har fått en ny kompis hehe, dom lekte ialfall en massa.

Nu sitter vi här och kollar på "vad kvinnor vill ha" som går på fyran. Har sett den filmen tusen gånger, men jag älskar den ändå. Vi skulle egentligen färga hennes hår men det blev inte av så vi tar det nog imorgon istället. Nu ska jag faktiskt fortsätta kolla på filmen. Jag var bara tvungen att slänga in ett snabbt inlägg, annars tror ni väl att jag har dött eller någonting, ahah. PUSS!!
Tjo

kusinvitamin.

hejhopp.
är faktiskt hos min kusin just nu. Kom hit runt halv fyra tiden men hon var inte hemma så jag gick in och väntade på hennes rum,. Tiden gick och jag hann somna haha, Vaknade efter typ en timme, då hon kom hem. Vi har ätit och sånt, och nu sitter vi här. Vi sak väl ta och hitta på någonting idag, men vad, det vet vi inte riktigt ännu.

Skolan idag var helt okej, ganska kort. Vi gjorde inte så mycket , kollade på film och sånt annat .Kan inte fatta att nästa gång vi har lektion går jag i NIAN! Haha fyfan vad fort tiden går, shiit. Men det sak iallfall bli skitskönt med sommarlov nästa vecka. Nu kallar min kusin på mig så jag kan tyäverr inte blogga mer haha, skriver kanske lite mer ikväll pussar!

svar på frågor.

Fick några frågor annonymt. Så jag tänkte svara på de i ett inlägg ifall den som skrev det glömde skriva sin adress eller helt enkelt inte har någon blogg.

vad är urix för nått? - Urix är en åsiktsfestival för ungdomar från hela landet. Man åker till den staden där den hålls för året. Det är olika varje år. Och där så går man på worskshops under dagarna som kan handla om bl.a rasism, mobbing osv. och på kvällarna är det massa roliga aktiviteter. Urix är 4 dagar, så om man inte bor i den staden den hålls i sover man över i skolor.

var kommer du ifrån? Jag kommer ifrån Irak men är uppväxt i Sverige.

kan du visa hur du fixar dina naglar? Jag kan visa det i ett inlägg, men inte just nu, hehe.

vilken skola går du på ? e den bra? Jag går på Videdalskolan. Jag tycker den är bra, asså undervisningen och så, fast just nu är jag väldigt trött på den skolan så det ska bli skönt att komma ifrån den ett tag.

hoppas det var bra svar på frågorna. =)


torsdag.

hejhej.

Jag var ju på bio igårkväll och såg Terminator, den var verkligen bra tyckte jag, sevärd!. Jag brukar faktiskt inte gilla såna filmer men jag tyckte verkligen om den. Iallfall , filmen slutade runt elva tiden så kom min systers man och hämtade oss och så åkte vi hem till min syster, där sov jag,min syster och min kusin över. Det blev dock inte så mycket sömn pågrund av lillskiten som grät hela natten, så jag sov inte så mycket. Var sjukt trött på morgonen så det blev ingen skola för mig, hehe. Sen så stack vi till stan för att köpa kläder och lite grejor till elias, vi åt även ute. Thai-mat, mums! Sen köpte jag också ett par jätte söta skor, lägger in bild sen, orkar inte nu haha. iallfall så efter allting så åkte vi hem och så har jag dusckat och fixat mitt hår och så. Ska snart ner och fixa mina naglar och lite sånt.


Äntligen fredag imorgon, ska bli skönt med helg. Sen är det nästan ingenting kvar av skolan. Måndag är vi lediga, tisdag till onsdag är vi och tältar med klassen sen på torsdag är det skolavslutning, sen SOMMARLOV! Så jävla skönt det ska bli asså, verkligen. Äntligen paus från skolan. Hoppas bara att vi går en riktig sommar detta året. Inte bara en massa regn och annat piss-väder. Iallfall så imorgon ska jag nog hem till min kusin och sova där, har inte träffat henne på länge så det ska bli kul. Men nu ska jag faktiskt äta eller så, börjar bli hungrig,

puss,

bio tonight.

hejhej.
Sitter på min systers jobb och väntar på att hon ska sluta, vi ska nämligen på bio ikväll. vi ska se Terminator, ska bli kulkul. Längesen jag var på bio faktiskt. Idag så slutade jag klockan halv två men kom inte från skolan förens klockan fyra eftersom att någon eller några, höll kvar mig på skolan! Och jag skulle ju egentligen hem till titti för att plugga, men nejnej det blev inte mycket pluggandet. haha. Iallfall så var jag,roror och melisa hos titti . Vi gjorde inte mycket mer än bara satt och skrattade åt lite allt möjligt som egentligen inte alls var kul. haha, ja man är väl lättroad som väldigt många skulle säga. hahaha. Iallfall så efter det stack jag hem och var lite med mina systrar som var på hos oss och såklart gosade jag lite med lillfisen. Nu sitter jag som sagt här på systers jobb, och tro mig det känns lite pinsamt att sitta här vid datan när en massa folk går förbi hela tiden, bliickar! Min syster jobbar på ComHem så hon sitter bara vid datorn och pratar i telefon, därför finns det en massa datorer här. Och vid en av dom sitter jag nu. Jag skriver kanske lite mer när jag kommer hem om det inte blir allt för sent, puss.

jadå jag lever.

Hej hej.
Asså gud, jag har verkligen inte haft tid att blogga på sista tiden , det är så sjukt mycket på gång nu. Vi hade ju först och främst sånguppvisning med kören igår och idag, vilket gick gasnka bra ändå. Sen så fick ju min syster en unge för nån dag sen så det har varit mycket spring fram och tillbaka till sjukhuset. Och sen så har jag haft massa prov och massa annat så jag har inte varit hemma riktigt förens klockan åtta eller nio varje dag. Ska fan bli sjukt skönt med sommarlov nästa vecka. Och så är det så jävla underbart med vädret som vi har haft nu de senaste dagarna, runt 25 grader ungefär. Känns verkligen som sommar, hihi. Lovely!

Sitter här och gör ingenting faktiskt, min syster var här innan med sin söta unge. Ihhh jag vill bara äta upp honom. Men han sover ju bara hela tiden haha. Är ganska trött så jag ska faktiskt in och lägga mig snart. Ska bara fixa lite saker sen blir det THE BED. Var nyss ute med baby, hör visst att NÅGON har fest några hus längre bort haha, jag vill fan också ta studenten =(


såhär såg jag ut igår, men inte så länge. Fick byta kläder i skolan eftersom
att vissa mögar fick för sig att ha vattenkrig på skolgården.



Today's me, äntligen väder bra nog för att använda min söta sommarklänning. :)



elias älskling.

RSS 2.0