ledtråd....



japp en liten ledtråd haha :)

sminkning klar.

Så nu är maskeradsminket på och nu återstår bara att fixa håret och kläderna. Min snälla syster hjälpte mig med sminkningen och jag blev faktiskt ganska nöjd. Hoppas nubara att folk fattar vad jag ska föreställa haha. Ska bli jättekul att se vad alla andra har för idéer och outfits :), ja nu måste jag skynda mig med kläderna och håret. Hinner nog inte skriva mer innan jag sticker så vi hörs kanske ikväll. pusspuss & ha en fin lördagskväll! ♥♥♥♥


maskerad tonight.

helluu.

Vakande för typ en och en halv timme sen, och jag är fortfarande trött faktiskt. Konstigt, eftersom att jag har sovit i typ elva timmar så jag borde egentligen vara helt utvilad men jaja. Har glömt att nämna att jag ska på maskeradfest ikväll höhö. Ska bli kul, sist jag var på en sådan var när jag gick i tredje klass så det ska bli kul. Så rebecca filuren kommer hit lite senare sen moovar i oss dit tillsammans.

Vad jag ska klä ut mig till tänker jag inte avslöja hehe, utan det får ni se senare. Men ni kan gärna gissa, eller försöka iallfall. Tror inte nån kommer gissa rätt. Den som gissar rätt får en länkning :D


http://1.bp.blogspot.com/_iNWXz-Wpr9E/RwaptLPkCjI/AAAAAAAAA0g/jgLuc-4l9yc/s400/maskerad_haxa.jpghttp://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/slaughterdaughter.bloggspace.se/images/gd/1224108989/Halloween-utkladsel.jpg??????




pussi&godnatt

Så! Nu har jag skickat iväg mina sista godnatt pussar till melisa&nomnom, och nu även till er. Så pusspus, skriver mer imorgon. Jag vet att jag för en stund sa att jag inte var trött men jag har en metod som hjälpte. Melisa vet what i äm talking about haha. pusses bitcheeeeeeeeees!


nattuggla.

Gaaahh varför blir jag aldrig trött haha, tror jag har typ vänt på dygnet lite. Blir alltid så på lov och så. Kan vara ganska jobbigt faktiskt. Men nu sitter jag och lyssnar på en gammal musik som fördröjer tiden. Tycker det är så skönt när man hör en gammal låt och bara får upp en massa gamla minnen. Jag blir alltid helt så nostaglisk när jag hör gammal musik hehe.


sitter just nu och lyssnar på denna. Kommer ihåg innan då jag hade mina sofijah-tider. Lyssnade alltid på hennes låtar då. Men hennes låtar är oftast deppiga och så, fast tycker ändå dom är bra faktiskt....


hungry as hell!

Åhh jag är så jä*la hungrig nu att jag snart äter upp min kusin som sitter bredvid mig hehe :$. Hon kom hit för ganska längesen och vi har haft lite spa-time, med ångbad, ansiktsmask och massa annat pysselmys. Nu ska vi antagligen upp och tömma kyskåpet, eftersom att båda två inte hat ätit sen frukost, så ja!, det är verkligen dags nu.

McDonaldsBigMacAd.jpg image by RobotNinehttp://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/73/81/23/108343/84e60f6ae27d4c14http://www.foodcourt-sumpan.se/images/shrimps-and-garlic/pizza.jpg
mina matfantasier just nu hehehe.





Jimmy Choo for h&m.

H&M lanserar en ny kollektion, "Jimmy Choo for H&M" den 14 november. ar varit inne och kollat lite och det är en massa sjukt snygga saker kan jag tala om för er! Kunde inte låta bli att bara bläddra vidare och vidare i bilderna. Inte ens lönt att tala om hur snygga skoooorna var! Ja då är det väl bara att vänta till 14 november. Gissa om jag ska besöka H&M då, klart som fan att jag ska haha! Sist de hade en sådan kollektion avr ju när det var Matthew Williamsons kollektion, tyckte inte den var så jättebra så vi får väl hoppas på det bästa denna gången.







time for party!


Snacka om att de hetaste festkläderna är ute i butiker nu! Och just nu så är det black things som gäller. Gärna med en massa paljetter, nitar och eller andra småsöta detaljer. Min favorit av dess ovan var ju helt klart den en armade klänningen till höger. så söt!


avundsjuk pojkvän.

Före attacken.Sönderfrätt Katie Pipers ansikte har opererats ett 20-tal g

Jo det är samma person på bilderna ovan. Den till vänster är en "före" bild och den andra är en "efter" bild. Den vänstra bilden visar hur 26 åriga modellen Katie Piper, såg ut innan hennes avundsjuka pojvän förstörde hennes ansikte, händer, bröst, hals och armar genom att ge en vän i uppdrag att kasta syra på henne, och innan det har pojkvännen våldtagit henne i åtta timmar. Allt det, för att hon sjorde slut med honom.

Fyfan, tycker det är äckligt hur hemska människor som finns fär ute. Hur fan kan man göra något sånt?


läs mer om detta HÄR.




i love candy.

halleeow.

Det blev rätt sent igår haha så jag sov länge idag. Men inte så länge faktiskt, till typ ett, sen kom baby och slickade mig i huvudet tills jag vakande haha. Nu sitter jag iallfall och äter godis, tror jag har blivit lite beroende av onyttigheter :(,

Fredag idag då, i vanligt fall brukar jag vara jätteglad idag men eftersom det inte har varit skola på hela veckan så är det inget märkvärdigt med idag. Eller jo faktiskt, fredagar är fredagar, dom är liksom speciella haha. Äsch jag evt inte vad jag skriver, försöker bara skrvia något vettigt men lyckas inte så bar märker jag haha.

Min kusin ringde nyss och bad mig springa hem till henne och ge hennes hund mat eftersom att hon är inte hemma. Och så snäll som jag är ska jag göra det nu. Så pussar sålänge.




natti.

Ja, snart har jag tryckt i mig ett helt paket med marie kex, mmmuuums. Det är såååå gott ju haha, Men nu är det nog dags för mig att hoppa ner i sängen, även fast att jag inte är så jättetrött. så godnatt&puss.

http://www.goteborgskex.se/produktinfo/produktregister/produktbilder/guldmarie.jpg/image
hihih i love you marie.




hahahahaha jag dör!

hahahhahahah asså detta är sjukt jag sitter och asgarvar med mig själv nu! hahahah en vän visade mig detta videoklippet och jag kan itne sluta skratta. Killen är ju helt sjuk, så jävla underbart rolig. Sean banan is the shiit!


hahahahah kan helt seriöst inte sluta skratta.


my baby.



som sagt så vet ni att jag älskarälskarälskar denna mannen! Och ännu en gång har han kommit med en lovely song. Ellar alla hans låtar i stort sätt är lovely, hihi. Sitter och lyssnar sönder denna nu, när jag tröttnar på den ska jag in och lägga mig... lär ju aldrig hända höhö. puss bitcheeees.


nattblogg&sjukling.

hellu!

Klockan är halv två och jag är inte ens trött ,*suck*, finns ju inget att göra såhär sent förutom datorn så det är väl bara att sitta och vänta in tröttheten. Om den nu kommer nångång, annars får jag väl tvinga mig själv till sömns eller nåt haha.

Iallfall så sitter jag här och hostar, täppt i näsan och nyser snart ut min lilla hjärna, mina ögon är helt dumma, det ena ögat bara börjar tåra helt plötsligt när det känner för det. Ja jag är allmänt kass. Visste att jag skulle bli sjuk. Kände det på mig redan för två dagar sen då jag vaknade och hade ont i halsen, vilket jag fortfarande har. Hoppas det är svininfluensan, för då betyder det att den inte är så farlig för mig och då slipper jag oroa mig sen. hehe. Är det nån av er som haft den eller känner nån som har haft den? :)

http://arielleman.files.wordpress.com/2008/04/sjuk.jpg




hahaha.



hahaha oh gud, fattar inte hur jag får allting ifrån. Helt plötsligt fick jag bara för mig att kolla på gamla uppträdanden från lilla melodifestivalen. Kommer ihåg innan då jag älskade det, och så var det ett till program. Små stjärnonrna tror jag det hette haha. När jag var liten ville jag sååå gärna vara med där haha. Fantasifull redan då! Men asså denna ungen är ju så sjukt söt haha!



prickar.



tadaaaa! Fick göra om det typ två gånger haha. Det ville ieet riktigt bli som jag ville, menmen. Nöjer mig med detta haha. Men det är något sjukt med nagellacket, det ändrar liksom färg. Ena sekunden är det orange, efter en stund ser det nästan rött ut. på bilden ser det rött ut, men nu på mina fingrar är det liksom peach färgat, haha. ♥♥♥♥


unfixed nails!

GAAAAAH, märkte nu när jag kollade på bilderna att mina naglar är ofixade! Usch nej, så kan man ju inte gå runt. Nu nu gäller det att ta fram min älskade nagellacks låda och välja ut vad jag ska trixa med denna och och sedan är det bara att sätta igång med pysslandet hehe, så det tänker jag göra nu. ♥♥♥♥


hmmmm, vilken ska jag ta?


dagens raggz.





haha ja, jag har kul med kameran som ni säkert har märkt. Idag är jag iallfall luffig. Som typ jag har varit hela lovet nästan. Men whatever, vem orkar fixa sig när man ändå inte är i skolan eller inte gör någonting. & Ja jag har mittbena på de översta bilderna haha. Tyckte faktiskt jag passade i det så jag tänkte köra på det lite höhö
♥♥♥♥.


dagens låt. ♫



Typiskt att varje gång man är med rebecca blir man förälskad i en låt. Hihi detta är iallfall det som spelas om&om igen i min data just nu. Tycker den är bra, på ett roligt sätt haha. ♥♥♥♥


filmtips -the hangover.



Just det. När rebecca sov här så kollade vi ju på film. Det blev "The Hangover", och jag rekomenderar den stakt till alla er som vill ha ett gott skratt. Jag och rebecca satt och skrattade nästan hela tiden. Vet inte om det beror på vår torra humor eller om filmen faktiskt var rolig haha. tycker iallfall den var sevärd! ♥♥♥♥


home sweet home.

Är hemma från rebecca nu, eller jag har varit det ett tag men har gjort lite annat först och så. Hann inte skriva något igår eftersom att jag vaknade klockan typ 12 tiden av att rebecca väcker mig "raghad snabbt, vi blir hämtade nu!" Så jag verkligen HOPPAR upp ur sängen och slänger ner kläder i en väska och så åkte vi hem till henne.

Vi har haft en massa kul. Vi var typ hemma hela kvällen och bara hade en massa mys och sånt hehe, sen har vi bara varit ute en liten sväng och luffat i regnet. Men största delen av kvällen spenderades hemma hos henne. Det var verkligen inget "ute-väder" för det bara regnade och så.


haha en sjukt gammal bild på mig och rebecca.♥♥♥♥


blev utgång istället.

haha jag ljög. Det blev ingen film. Vi stack ut istället, och träffade några. Satt bara ute på gatan och luffade och snackade och så. Vi kom hem runt elva tiden typ och nu har vi suttit den senaste timmen och haft massagestund med olja och annat mys hehe. Men NU så ska vi faktiskt sätta på en film, på RIKTIGT haha.

Det hände en rolig grej påväg hem haha. Vi gick, 5 tjejer på en stor gata så går vi förbi en gammal tant, och vet ni vad hon gör?! Jo, hon tar upp sina nycklar och låtsas att det är en telefon och låtsas att hon pratar med polisen. Hon säger typ "ja, de står här, skicka patrullen", och så tittar hon riktigt hårt på oss. Och så typ går hon fram och tillbaka runt oss och snackar med "polisen" och säger att dom sks skicka patruller, hahahahah snacka om att vi garva sönder. Asså helt seriöst, ibland tycker jag att gamlingar är för knasiga i huvudet....



puuuuuuuul.



Japp, såhär nyttiga är vi ikväll, haha! :) , Vi har varit och tömt konsum och nu ska vi nog sätta på en film eller någonting. puss på er sålänge och ha en fin kväll! ♥♥♥♥

dagens plans.


japp, sitter här med rebecca nu , och vi ska upp och äta eller nåt sen blir det ut en sväng. pussen.



to the shower.

Är hemma från mina kusiner nu. haha fyfan så kul vi har haft, har inte skrattat så mycket som jag gjort de senaste tre dagarna. Inte ens lönt att skriva vad för fjant vi har hittat på men kul har vi iallfall haft, höhö.

Nu sitter jag här och ska alldelles strax hoppa in i duschen, sen är det bara att vänta på älsklinga rebecca som ska komma och sova här idag. Det var ett tag sen vi träffades så det ska bli kulkul tycker jag. Vet faktiskt inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på någonting. Japp då var det väl dags för mig att jump in to the shower. pusses.




bjuder på två bilder från sist jag träffade sötnosen. Som sagt, vi hittar alltid på någonting att göra. Även fast att det kanske inte är så seriösa saker hihi. älskar oss.



music makes me loose control...



nananananaa i love music. Dagens drog.


måndag.

ännu en gång fyfyfyfy på mig! Suger på uppdateringen nu märker jag. Men man kan ju inte sitta och blogga bort hela lovet, hehe. iallfall så är jag hos mina kusiner idag igen. Vi sitter och trycker i oss en massa godis och annat gott.

Kom hem för en stund sen. Har varit ute i ösregnet med afro och fortsatt vår försäljning till klassresan. Men fyfan vad jag är blöt nu. Det har ju bara regnat och regnat hela dagen. När ska det sluuuta?! I vanliga fall skulle nog dagen ha spenderats i skolan, men som tur var är det lov nu. Blir inte mycket bloggande idag. puss. ♥♥♥♥


skön låt



Sitter och lyssnar på denna låten. Tycker den är jättefin och man bli verkligen ledsen av att lyssna på den... iallfall jag. Jag blir alltid helt påverkad av låtar. Den är tillägnad åt en tjej som gick bort förra året och när man hör på hela förstår man vad som hände. Tycker bara det är så sjukt vad det finns för sorts människor där ute....


sorry.

fyfyfyfyfy! Ingen uppdatering idag ju, dumma mig. Men har liksom inte orkat. En liten bloggpaus liksom haha.

Jag är iallfall hos mina kusiner, vi sitter och typ gör ingenting. Kom hit runt fyra tiden sen har vi typ inte gjort mycket. Vi har varit ute och så, ätit i kiosken, luffat, och skrattat en massa. Det var ett tag sen jag träffade mina kusiner så det har varit kul. Nu börjar vi bli lite småhungriga och rastlösa så vi bara fjantar runt i rummet haha.

Lovar att ta igen mitt bloggande imorgon hehe. puss.


vrid tillbaka klockan en timme allihopa.

åh nu var det väl dags att vrida tillbaka klockan en timme. Förstår mig inte på sånt skit haha. Helt onödigt ju, bara fövirrar en massa. Japp då var väl klockan halv tolv... igen! Aja då blir det väl sängdags för mig "tidigt" idag, så puss och godnatt.

just pull the trigger.

haha okej jag erkänner, jag är lite smått besatt av Rihannas låt som jag la in i förra inlägg "Russian Roulette". Den är jättebra faktiskt.

"As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life"

... har människan tänkt att göra självmord eller? :|


från sneakerstjej till ....?

http://images.amazon.com/images/P/B000AMY07W.jpg



http://x17online.com/rihannarussianroulette.jpg


Kommer ni ihåg när Rihanna slog igenom med sin hit "Pon De Raplay"? Kommer ni ihåg hur hon såg ut då? Ohh hur hon ser ut nu?, Självklart förändras man genom åren men jag tycker att hon har förändrats sjukt mycket, och på ett konstigt sätt haha. Liksom hon var den söta lille sneakrs tjejen med två toffsar, och nu halvnaken, konstiga kläder osv. Tor hon vill sticka ut lite grann, men det har vi redan Lady Gaga till för.... Men faktiskt så gillar jag rihannas musik, väldigt mycket. höhö puss.








nagelfix&glitter.



Det var ett tag sen jag fixade naglarna så det var på tiden tycker jag, hehe. Denna gången blev det rosa, som vanligt haha, men denna gången med glitter toppar, sött! Ser dock inte lika fult ut som på bilderna. Så nu har hon ätligen fina naglar igen. Jag verkligen hatar att gå runt med omålade naglar eller att nagellacket typ har försvunnit halvt på varje finger, usch! men nu är det bra hihi puss.♥♥♥♥


Blogawards på tv nu.

http://www.modeflickan.se/admin/files/bloggers/img/img__1800.jpg

Nu, klockan halv åtta börjar blog Awards på TV400. Så nu springer jag upp och kollar på det. pusspuss.


fint från zylber.

BildBild

Tittade in på zylber.se och hittade jättesöta armband, tyckte inte så mycjet om derad andra saker men armbanden var iallfall väldigt fina. T.ex de tre ovan. Och jag som älskar atora armband och smycken hihi. Klicka på loggan till vänster så kommer du till hemsidan. Och förresten så är det jättelåga priser på det mesta.



you cant fight moonlight.

http://stephaniessecret.blogg.se/images/2008/coyote_ugly-773775_18077826.jpg

jag älskar denna låten! Den är från Coyote Ugly, en typiskt tjejfilm. En väldigt gammal. Men den e skitbra. Har sett den ett stort antal gånger, det är liksom en sådan film som man kan se om och om igen utan att tröttna på den. Låten är iallfall jätteskön....


pic's. efterstädning igår.

Kameran följde såklart med men det togs inte alls mycket bilder. Eller jo, några efteråt. När vi skulle städa lokalen och så. Så här kommer några stycken haha.



hahaha anledningen till att jag täckt över våra ansikten är att ingen av oss såg normal ut på bilden. :)





kvällens look.




orkade inte vara för fixad och sånt, så det blev inga finskor eller så haha.
blev oversize t-shirt, långlinne, leggings.


onödigt skit.

Äntligen lördag! Har varit skönt att få sova ut. Speciellt efter igår haha, det blev dock ingen lyckad kväll kan jag säga er. Var på den festen som vi i ungdomsrådet hade anordnat men det sket sig helt totalt i slutet.

Det började helt okej, och var ju bra tills i slutet då det blev en massa bråk. Tycker det är så jävla onödigt att folk bara ska förstöra för alla andra. Och att folk inte kan sköta sitt eget. Japp, det slutade med att vi till slut fick stänga ner hela skitet och slänga ut alla. Så kan det gå... Blev iallfall jävligt förbannad.

Nu är det iallfall lördag, och det är som vanligt bajs väder ute som förstör allting. Så det blir nog bara en tråkdag hemma ikväll, om det inte kommer upp något sen. Nu ska jag kolla igenom liet bilder från kvällen och ska se om det går att lägga upp lite här höhö. puss.



sklh dfsbcds

melisa och jasse är här vi är bäääääst
nu ska vi fixa oss inför mimbrera puuusss bitchees :D
hahah

dagens låt.

Medans jag fixar mig och så bjuder jag på denna låten. Så ni har nåt att lyssna på medans ni saknar mig, haha nej skojar men puss. ♥♥♥♥

visst är den bra!?

stresstress.

hejhopp.

Blir inte mycket bloggande idag kan jag säga er. För jag är vädigt stressad nu. Det är ju fredag idag (så skönt!), vilket betyder att festen är idag. Börjar inte förens nio men jag måste dit klockan åtta för att fixa en massa och så ska jag öva lite på att vara DJ så det inte blir en massa fel sen när folket kommer haha.

Tycker faktiskt det ska bli skitkul, men jag är ju lite smått nervös eftersom jag har aldrig gjort det innan och så, men äcsh, det kommer gå finfint! Iallfall så gick skolan rätt bra idag, hade redovisning och den gick också jättebra tycker jag. Nu komemr jag inte behöva tänka på skolan en vecka framöver eftersom att det äntligen är lov! Fyfan vad skönt det ska bli, är så trött på skolan....

Aja nu ska jag bara kolla lite saker snabbt på datan sen måste jag gå och försöka kolla vad jag ska ha på mig ikväll, har ingen aning! sen blir det duschen och sen vet jag inte, antagligen börja fixa mig haha. puss. ♥♥♥♥




goodnight bitches.

Nu ska dom sova, börjar åtta imogron! , så jag vetifan vad jag gör vaken nu egentligen haha :( mögmögmögmög på livet. Men det är jätteskönt att det är fredag imorgon, en ny helg, nya roliga händelser. Godnatt på er sötnosar.

här får ni en låt att lyssna på en sista gång ikväll. Min älskling som sjunger.



dagens old song.



Åååhh denna låten kommer jag ihåg från för två år sen då jag och emma alltid lyssnade på den haha. Man blir ju liksom på danshumör direkt tycker jag! Älskar den. Förresten, låter det inte som om dom säger "öl smakar kladdkaka i lappland"? haha. Men nu drar vi ut en sväng, så puss hej sålänge.



dagens plans.



haha jag är så påhittig, som emma säger! :), ja, iallfall så hade min dag sett ut ungefär såhär. Fast efter det sista krysset ska det stå SOVA, med stora bokstäver haha. Vetifan varför den inte kom med. Tyckte jag skrev till den. aja jag är väl lite yr. Sitter iallfall med emma nu och hon hostar snart upp sin magsäck ska jag säga er!, Och varje gång hon hostar vänder hon sig mot mig, den jäveln vill göra mig sjuk. Men icke, mitt immunförsvar är starkt som hulken!! 


marabou&pepsi.

Sitter med emma, ett paket marabou choklad och våra älskade pepsi burkar. Och ja! Inget jävla coca cola, här inte. Pepsi som gäller, mycket godare ju! höhö. Iallfall så har vi inte gjort mycket idag typ. Förutom typ att ha varit i skolan, kom hem och åt eftersom vi höll på att dö av hunger så vi åt och sånt, sen har vi varit ute och så tills nu.

Har en jävla massa att göra nu, måste fixa en massa saker till imorgon och sånt. Nu ska vi upp och hämta ännu mer läsk och tjocka oss haha puss.

http://psykbryt.com/wp-content/uploads/2008/11/marabou.jpghttp://hypebeast.com/image/2008/04/pepsi-united-kingdom-jon-burgerman.jpgloove.



godnatt.

nu hoppar hon i sängs. puss.


dagens hiss&diss!



* Åt på burger king, hon älskar.
* Började halv elva, slapp skolan.
* Fick tillfälle att tänka igenom hela livet under min "utelåst-tid", haha.



* Var utelåst i TVÅ timmar, och frös röven av mig!
* pluggångesten is back on track!
* Burger King på jägersro är inte lika god som på Gustav, STOR BESVIKELSE :(
* Har ont i magen av alla äpplen från idag.

Ni får stå ut med mina söta listor. Vet att intressesmurfarna antecknar varje gång jag skriver en sån här! hihihihihi puss. ♥♥♥♥





dagens låt.



Denna låten har jag lyssnat på sådär kasnke 10 gånger i rad nu haha. Som sagt, fastnar jag för en låt, så "fastnar" jag verkligen! Tycker den är så härlig, och texten är ju lite smått gullig haha. Den är ju från filmen "Step up 2", åh älskar den filmen. mm puss på den iallfall. ♥♥♥♥


helvetesdag.

Kom hem för ett tag sen, men vi har haft en massa folk hemma så jag har inte kunnat blogga eller så. Men min dag har varit ett helvete kan man säga! Det började såhär.

Jag började klockan halv elva, vilket var superskönt! , Vi hade elevens val-dag så jag hade ridning, och ridningen gick bra. Efter det stack jag till BK och åt med några vänner, sen tog jag bussen hem. Då upptäcker jag att jag inte har några nycklar och att inte en jävel är hemma. Så då ringde jag mamma, hon var på sjukhuset av en konstig anledning och kunde inte prata. Pappa jobbade och där satt jag som en idiot i TVÅ hela timmar i vår gungsoffa som vi har i trädgården och åt slut på vårt äppelträd. Jag höll på att frysa gumpalallan av mig ska jag säga er! Till slut efter två timmars väntan får jag syn på min kusin som var påväg hem, tur att man har kusiner som bor nära. Så jag följde med henne hem, sen bar det av till stallet igen eftersom att jag hade ridning ju. och nu är jag här med emma, som ska sova här. haha det enda positiva med min utelåsning var att jag hann tänka igenom en jävla massa.... puss på livet.♥♥♥♥

http://ip2-mariehus.momentumsoftware.se/UserFiles/Image/Diverse%20klippta%20bilder/nyckelknippa.jpg




godnatt.

Nu ska hon hoppa ner i sängen, läsa hennes älskade bok och sedan sova. Så godnatt på er allesammans. pusspuss.

♥♥♥♥

överlevde mirakulöst.



oh shit! Såg denna video på aftonbladet.se, en mamma råkar släppa sin barnvagn på perrongen exakt när tåget ska passera och just i det ögonblicket rullar vagnen med det 6 månader gamla barnet, ner på tågrälsen. Kan inte ens tänka mig hur mamman kände i det ögonblicket, måste vara hemskt ju! Själv hade jag nog dött på plats om jag hade sett min bebis trilla framför ett tåg. Men det sjuka var att bebisen överlevde med bara en bula på huvudet. Änglavakt? vilken lättnad för mamman, kan jag tänka mig... glad att barnet klarade sig iallfall.





mohaha tisdagar gör mig lycklig! Jag lovar det är sant, titti skrattade ut mig idag när jag försökte berätta hur jag känner mig på tisdagar. Så jag berättar för er istället haha, jo såhär är det. Jag har ju ofta sån riktig skolångest och bara vill låsa in mig ibland. Men när jag tänker på att ugly betty och desperate housewives går ikväll blir jag helt happy haha. Det är liksom då man hlömmer bort allting och bara försvinenr in i tv:n. Japp låter lite sjukt men nu har jag fått ut mina tv-feelings. Som sagt. ett psykfall är jag , huh.... men visst gillar ni psykfall?



dagens outfit.



'
♥♥♥♥








utgång.

puss nu sticker vi ut på en sista kvällstunda med baby.

seeyaa bitches.


emma is here.

japp, emma kom hit runt nio tiden typ haha. Hon ska sova här ikväll och antagligen hela veckan tror jag. Just nu är hon i duschen och jag sitter och väntar på henne, sen ska vi nog äta eller så för vi e typ, väldigt hungriga. Iallfall så ska hon nog följa med mig till skolan imorgon och hälsa på och så. Jag ska fotograferas imorgon också i skolan. Tog inget foto då klssen fotades eftersom att det blev lite konflikter och så haha, så jag ville inte, men nu så ska jag nog göra det. Hoppas bara fotot blir lyckat denna gången. Blir liksom alltid misslyckad på skolfoton. aja nu ska jag gå o fixa lite stuffiisar. pussen.


dagens old song.



oh kommer ihåg denna sjukt gamla låten. Kommer även ihåg att jag hatade den när jag var liten, jag verkligen hatade den. Min syster brukade alltid lyssna på den och jag kommer ihåg att varje gång hon satte på den började jag gråta. Vet faktiskt inte varför. Nu älskar jag den, lyssnar på den rätt ofta. Får fan gåshud när jag lyssnar på den haha. Fast jag blir fortfarande lite smått ledsen när jag hör den, vet inte varför, det bara är så....

idag får den bli dagens old song.



horoskop v. 43

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.
Väduren (21/3- 19/4)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.
Skytten (22/11 - 21/12)

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

Då slänger vi väl in ännu ett veckohoroskop för att se hur eran vecka kommer att bli... eller inte kommer att bli. Vem vet? Min stämmer delvis, men inte helt korrekt.



dagens outfit.





Lång kofta från gina
långlinne under
jeanstights bikbok
uggs


skolångest.

Japp, då var dagens top model-avsnitt slut och så har jag varit ute och gått med baby en stund. Fy f*n vad kallt det är, gaah, ge mig värme tack! Klockan är snart nio och jag har rätt mycket att göra innan jag ska lägga mig. Orkar inte tänka på skolan imorgon, jag orkar verkligen inte. Men det är bara att hålla ut en vecka till sen har vi äntligen lov. Ska bli så skönt att bara slippa alla läxor, alla tidiga mornar och allt som hör till skolan. min plan för kvällen är iallfall att : ...

*äta.
*ta fram kläder till skolan imorgon. (
buhu)
*duscha.
*fixa håret.
*SOVA!


Så ser min "attgöra-"lista ut för kvällen. Ska gå upp och äta potatissallad hihi, mm supergott. Sen när jag har fixat resten blir det nog bara att dega framför datorn om det inte blir för sent, och då måste hon ju liksom sova. MEn aa nu ska jag upp och fylla på min lilla magsäck haha. pussar.



mys framför tv:n.


Har suttit den senaste timmen och myst framför tv:n, med en skål godis, en mysig filt och en kall pepsi. Finns inget bättre sätt att spendera en sån här tråkig söndag på. Nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande, för top model börjar nu på tv3, så pussar sålänge och ha en trevlig kväll.♥


söndag.

tjohopp.

Söndag idag då... Det känner man ju liksom utan att behöva kolla på kalandern. SÖndagar är sååå dryga och tråkiga ju. Vet inte varför men jag har alltid kännt att söndagar är tråk dagar. Bara till för att sitta och ha ångest över att helgen är slut och skolan börjar imorgon kanske?

Ja i vilket fall så har jag ingenting att göra nu, har suttit och läst lite andra bloggar och så. Det var ju Blog Award igår kväll, och kan ni gissa vem som vann som "årets blogg", jo söta lilla foki höhö. Hon vann faktiskt TRE titlar igår. Kan inte ens föreställa mig hur glad hon är. Tycker hon förtjänade det faktiskt, hennes blogg är så söt och bra haha, och hon e ju också jättegullig. så ett stort grattis till foki, eller
Anisha som hon egentligen heter. Blev däremot ganska förvånad över att Kenza inte vann något pris, för helt seriöst så tycker jag hon om någon förtjänar ett pris för sin blogg. här kommer listan för vilka som fick pris igår.

Årets nykomling: Foki

Årets manliga blogg: Calle Schulman

Årets kaxigaste: Kissie

Årets fashionista: Lisaplace

Årets mest originella: Foki

Årets foto/design: Nevniarien

Årets blogginspiratör: Blondinbella

Årets videoblogg: Moogi

Årets bveteran: Stina Lee

Årets kändisblogg: Magdalena Graaf

Guldpennan: Sanna Lundell

Årets bloggstar: Linda Hallberg

ÅRETS BLOGG: Foki

grattis allihopa.


pic's. min kväll.






Japp, detta har jag sysslat med de senaste timmarna haha. Eller altså jag har testat ihop en massa outfits, provat massa, sminkat mig, fixat håret lite, gjort peeling för ansiktet och massa annat ompysslande haha. En ganska skön och lugn lördag. Nu ska jag nog snart hoppa ner i sängs efter denna "vilda" lördagskväll haha, skämt åsido.
gonatt.




me, myself & i



Japp, som rubriken säger, så handlar denna kvällen bara om mig höhö. Nej det där lät lite fel men jag är ensam hemma vilket är jätteskönt, så jag ska sätta på en massa härlig musik, pyssla om mig själv, och bara ha kul. ensam! Det kan faktiskt vara skönt ibland att få vara lite för sig själv och bara slappna av och göra det man känner för. Så det ska jag göra ikväll. ha en bra fredagskväll♥

besöksrekord.


jadå, statistiken stiger. Besöksrekord igår, hihi. Bara fortsätt så blir det perfekt. puss på er alla nya läsare, stanna kvar vett'ja!


everybody needs inspiration....



åh jag är helt fast för denna låten. så jävla fin! Jag gillar verkligen mileys låtar, hon har en så annorlunda röst och hon sjunger så fint.... men denna är sååå skön så därför får den bli dagens låt ♥



pic's. hos adel.



har ni sett nåt sötare?!







ja, det var lite bilder från kvällen. Vissa seriösare än andra haha. Men som sagt, blev inte så mycket bilder. Men några blev det iallfall.

kvällens outfit.




leggings
oversiza t-shirt/linne
långlinne under
pumps
nitbälte på magen




lördag.

helluu.

Det blev visst inget sista inlägg igår. Men jag var helt slut när vi kom hem, orkade verkligen inte haha. Det blev iallfall en lyckad kväll, vi hade jättekul faktiskt. Kameran var med, men jag tog inte så jättemycket bilder, man glömmer ju liksom bort kameran när man har kul.

Reham kom ju hit runt sju tiden, sen började vi fixa oss och sånt, sen vid nio tiden stack vi hem till adel där restan av folket var. Ohh gud, snacka om att hon har världens sötaste hund! Hade nästan lust att stoppa ner den i väskan och gå hem. Den hade ju utan tvekan fått plats haha. Nu ska jag inte säga
den mer, det är faktiskt en hon, och hon heter Bessi (stavning?). Iallfall, jättesöt varelse.

snart komemr bilder , dock inte alla som togs igår, haha.



dagens plans.


Back från stan, och ännu en gång stress i huvet. Reham och emma är har och vi sak börja fixa oss nu, sen blir det fest hos adel. pusselipussar sålänge, hinner kanske skriva mer ikväll.





stress!!!

Oh jag hinner verkligen inte blogga, men jag slänger in ett snabbt inlägg, om mindre än en timem ska jag vara i stan. Och jag har inte ens börjar fixa mig! stressstress! skriver mer sen, puss.


godnatt.

Oj haha, jag glömde skriva när jag var tillbaka. Men jag kom hem för väldigt länge sedan faktiskt, runt halv nio tiden typ. Mötet var ganska kort, vi gick bara igenom festen och så nästa vecka. Sen satt vi väl bara lite i fritidsgården och höll oss borta från den hemska kylan :(

Är faktiskt jättetrött nu, ska alldelles strax in och sova. Jag är ledig från skoa imorgon, sjukt skönt. Så jag ska till sjukhuset med en vän och hälsa på en kompis och så, sen efter det så ska emma sova hos mig och vi ska nog på fest på kvällen. Får se hur det blir. Nu orkar hon inte skriva mer haha, håller på att ladda ner lite låtar höhö.

goodnight bitches.


möte.

Ska börja göra mig i ordning och så nu, har möte klockan sju med ungdomsrådet. Ska snacka och planera lite mer om festen nästa vecka. Skriver nog mer när jag kommer hem. pussar.

http://www.slso.sll.se/upload/Boo/m%C3%B6te.PNG


tio roliga sanningar.


* När jag tvättar bort smink så kan jag inte blunda båda ögonen samtidigt, utan jag tvättar ett i taget haha. Hatar att blunda och inte kunna se vad som finns framför mig... eller bakom hahaha.
* När jag testar kläder måste jag alltid smådansa framför spegeln för att kunna se om jag ser bra ut eller inte.
* När jag är hungrig kan jag beställa värsta stora menyn, men inte ens äta hälften.
* Ibland kan jag få skrattanfall, då jag inte kan sluta skratta, hur mycket jag än försöker. Kan sitta och skratta med mig själv i kanske tio minuter haha. ja, mina vänner är ganska bekanta med mina såna anfall.
* Häromdagen började jag stor gråta när jag råkade döda en fluga. Den störde mig så skulle jag vifta bort den så råkade jag "vifta" för hastigt så bara dog den. Och av en sjuk anledning började jag gråta, på riktig haha, kände mig lite dum i huvet där.
*Ibland får jag ett sjukt salt sug så jag brukar hälla lite salt i handen och doppa fingret och äta haha.
* När jag var liten tyckte jag det var häftigt emd glasögon och tandställning så jag ville ha det.
* Jag slutade leka med barbie när jag var typ 11 år
* Jag älskar tecknade filmer.
* Jag brukar titta på Disney channel haha.

För varje gång jag gör en sån här lista sitter jag och tänker för mig själv om jag är efterbliven eller allmänt bara ett psykfall haha. Aa jag är ju för rolig tycker jag! hahaha.


one, two, three.



Brittan har gjort det idgen haha! Jag blir alltid fast för hennes låtar. Och just nu är detta en av mina favoritlåtar som jag har lyssnat på om och om igen den senaste tiden. ♥


gårdagens outfit.





bilderna kom iallfall upp ju haha, bättre sent än aldrig hihi. Detta hade jag iallfall på mig igår, och som sagt så I ♥ benvärmare haha, till stövlar då. Inget annat, då ser det bara hemskt ut. pussiies. ♥


torsdag.

Hejhopp.

Sitter och hostar och snuvar för fullt. Blev ingen skola för mig som ni säkert fötstår. Har suttit och kollat på tv och lite sånt. Fyfan vad deprimerad man blir när man tittar ut genom fönstret och ser det fula och kalla vädret. Ge mig sommar! mm det är ju bara typ 7 månader kvar tills vi får lite värme, jag kommer nog hinna bli ett rent psykfall innan dess :|

Iallfall så ska jag faktiskt blogga mycket idag eftersom jag varit så kass e senaste dagarna haha, så jag ska försöka ta igen det idag hade jag tänkt. Just nu håller jag på att lägga in lite bilder i datorn som jag tog igår, dom kommer väl upp här slldelles strax. pussiies.



förlåt.

Ooh jag har varit så kass med uppdateringen de två senaste dagarna. fy på mig haha. Nej men har verkligen inte hunnit. Igår kväll så var jag ju hos min kusin, efter det kom jag hem och sprang rakt ner i soffan och kollade på Ugly Betty och Desperate Housewives, sen ner och duschade och så ner i sängen, jag var så trött....

Och nu är jag åter igen jättetrött. Efter skolan kom jag hem tog det lugnt en stund, sen lämnade pappa av mig i stallet, så har jag ridit och så, stannade ännu en gång kvar en extra stund. Och så kom jag nyss hem, så ni kan ju förstå att jag inte hunnit med datan. Nu ska jag upp och duscha och så, sen får jag se om jag hinner blogga mer ikväll för jag är verkligen supertrött. sorryyy "/.



i ♥ tisdags-tv


hihih TISDAG idag ju! Vilket betyder desperate hemmafruar och premiär för efterlängtade ugly betty. Är jätteglad just nu. Innan älskade jag alltid tisdagar för det var liksom en dag som man kunde ta det lugnt på och titta på de bästa serierna på kvällen. Sen helt plötsligt tog allting slut men nu är det tillbaka, och gissa om jag ska sitta fastklistrad i soffan ikväll! So dont miss it! poouusss.

dagens outfit.




wiihoo! Det är äntligen dags för benvärmare, älskar dom haha! Det blev även en massa armband för min del faktiskt, tycker det är så snyggt.






tisdag.

Skoldagen idag har varit helt perfekt haha. Bara tre lektioner. Det har varit jätteskönt att kunna ha lektion i lugn o ro, och faktiskt fått lära sig någonting, händer inte ofta i min klass haha! Tycker det är mycket bättre när man är mindre grupepr för då är det liksom lättare att koncentrara sig och lättare att få hjälp med det man behöver hjälp med. Fick en massa beröm haha, jag har varit så duktig idag tycker jag, en puss till mig. Nu sitetr jag här och kollar igenom lite bilder och rensar min data från altl skit, behövs verkligen!
Fy satan avd kallt det börjar bli, frös röven av mig i morse haha. Min kusin kom nyss hit och frågade om jag ville med hem till mina ndra kusin så det ska jag, haha ahr ändå inegt bättre för mig. pusiiies.




godnatt.


Jaa det börjar väl bli dags för mig att hoppa ner i sängen, vill verkligen inte upprepa gårdages sömn, eller sömnhändelse om man ska kalla det så haha. Denna natten vill jag iallafall få några timmars sömn. Så nu blir det the bed för min del. hade inget att göra för en stund sen så jag bara slängde ihop några snyggingar haha poouuussi.




veckans horoskop v 42.

Är lite smått beroende av sånt här haha, brukar alltid kolla mitt horoskop när jag läser tidningar eller så. Men nu kommer jag göra så att jag lägger in ett sånt här varje vecka så får man se hur sin vecka kommer bli, eller inte blir? Man vat ju inte säkert med sånt här men det brukar faktiskt stämma rätt ofta haha.

Stenbocken (22/12 - 19/1)
Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.

Fiskarna (19/2 - 20/3)
Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Väduren (21/3- 19/4)

Du är mycket populär bland dina vänner under den här veckan och du kan få svårt att bestämma dig för vilka engagemang som du vill ägna dig åt. Du skulle helst gå på allt men tvingas att välja. Det går heller inte att samla alla dina vänner och göra allt tillsammans eftersom du vet att vissa personer inte går så bra ihop med andra.

Oxen (20/4- 20/5)

Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

Kräftan (21/6 - 22/7)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.

Lejonet (23/7 - 22/8)
Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.

Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.

Skorpionen (23/10 - 21/11)
Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.

Skytten (22/11 - 21/12)
Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.


dagens outfit.




Börjar ju bli väldigt kyligt och mörkt om mornarna (buhu!) så uggsen och vinterjackan åkte på idag.


måndag.

Måndag nu då! Ny vecka, nya läxor, nya problem... haha nej men skoladagen idag har varit helt okej med tanke på att vi är halvklass eftersom att den andra halvan är på prao. Så hela denna veckan är det halva klassen bara , vilket förhoppningsvis blir lite lugnt och skönt. De enda tjejerna i klassen är jag och afro förresten haha.

Iallfall så sitter jag här och lyssnar på min kurrande mage, men nu ska jag snart upp och göra något åt saken. Är skithungrig, var ju ingen god lunch i skolan idag direkt.... Nej nu ska jag fixa lite bilder och så, poouuss.




kun for mig -vs- you and i

Kommer ni ihåg den danska låten jag la in för rätt så längesen som jag lyssnade på hala tiden, eller det gör jag ju fortfarande, älskar den! Iallfall så såg jag idag att den även finns på engelska. Handlar om samma sak och så, bara att annat språk. Tycker hon som sjunger låter jätte mycket som hon i Spice Girls, Mel C tror jag hon hette, liknar henne också lite grann. haha.



engelska versionen.


danska versionen.

Vilken tycker ni är bäst? Själv tycker jag faktiskt den danska, vet inte varför, eller jo det gör jag faktiskt. men mm puss på det.... Men den engelska är också väldigt bra.



top model & candy.



Japp, det här har varit min sysselsättning de senaste timmarna. Godis & top model, bästa sättet att spendera en sån här tråkig söndag på. Har ätit så mycket godis nu att jag kommer spy snart haha. Idag har varit en allmänt tråkig och grå dag, som alla söndagar så inget speciellt med det faktiskt...

Skola imorgon då, back to läxor och annat skit. Önskar praktiken varade lite längre,. Men jag tycker faktiskt tiden har gått jättefort sen vi började. Har ju liksom redan gått nästan halva terminen, sen är det bara en termin kvar sen är det gymnasiet som gäller.*haha* A nu ska jag gå och leka lite med baby, han ser ut att ha lite tråkigt. pusselipussar.



Pic's. Final destination4.


oh ja! Jag klättrade i träd i stan haha.

satte på självutlösare och tog bild mad syster. Vet dock inte vilka killarna i bilden är, dom råkade cykla förbi just när bilden togs haha.



lite bilder från i förregår kväll när jag var på bio. Slutade med massa skratt, klättring i träd, och annat knas haha.


kvällens outift.







pic's. hos aylin.






me&my loveley girls. love us.



kvällen slutade med sex and the city-mys.


liten del av alla bilder som togs igår. puss.




söndag.

hejhopp.

Blev inget bloggande igår märkte jag. Men jag hann verkligen inte. Jag vaknade runt två tiden, sen åt jag och så, sen duschade jag, och så började jag göra mig i ordning inför kvällen. När jag fixat mig och sånt så ringer afro mig och har panik för hon vet inte vad hon ska ha på sig så där fick supersnälla jag springa hela vägen hem till henne, halvfixat, höga skor, och en boll på huvudet. Ni kan ju gissa hur det såg ut haha.

Efter det kom pappa och hämtade oss och lämnade av oss hos aylin, födelsedagsgrisen då. Vi hade faktiskt jättekul, bev en jävla massa skratt kan jag säga haha, lite för mycket tillochmed haha. Vi åt, snackade, massa musik, och till slut slängde alla sig i sofforna och så kollade vi på "sex and the city"- filmen. Lyckad kväll faktiskt. Iallfall så kom jag hem runt halv tolv tiden tror jag, var sjukt trött så jag däckade direkt haha. Och så vakande jag runt tolv idag, har ätit och så, och nu ska jag kolla på bilderna från igår, får se om jag vågar lägga ut några här haha. pusselipussar.




fredagsmys.

Är hemma från bion nu. Som sagt så kollade jag och min storasyster på "the final destination 4", och fy jävlar vad den var bra, jag älskade den! Det var ju i 3D och det gjorde ju såklart filmen ännu mer spännande och bra. Men det blev lite krångligt i början av filmen, först var det inget ljud, sen höll dom jävla drapperierna åka fram och tillbaka haha, men det fixade sig till slut och då kunde vi äntligen kolla på filmen. Dock var det utan textning men vad ska man med den till när man har så bra engelska som jag *haha*, skämt åsido! Nej men det funkade hur bra som helt faktiskt. Filmen var faktiskt inte heller så lång märkte jag, men jag satt iallfall med popcornpåsen i handen och höll på att äta upp mina fingrar under hela den 1 & ½ timmen. Ja, då blev min fredagskväll ganska lyckad iallfall, jag som hade planerat hemmakväll med en massa bloggande.... hihi. Är faktiskt lite trött nu men jag sak ändå gå in och lägga mig och läsa i min älskade bok en stund. Som igår natt ahah, jag kunde inte tända lampan så jag satt med mobilen i boken och läste med hjälp av mobilens lyse.


trailer till filmen så ni kan se vad den handlar om, för er som inte har sett den då. Har märkt att jag är lite efter haha. Men godnatt nudå.


and off she goes!

Japp, min syster lyckades dra med mig på ibo haha. Så nu ska vi sticka och kolla på "The final destination 4", verkar ganska bra om man kollar på trailern. Skriver kanske emr när jag kommer hem , pussar sålänge och ha en fin fredagskväll. [k]


dagens outfit.



haha ser ut som om jag har ett hack i magen man det e bara den dumma spegeln. Iallfall så såg jag ut såhär idag . Leggings, långlinne och tjocketröja. pusselipussar.


stan&fika.

hellu babes.

Sitter och känner hur min Frapino som jag köpte på Espresso House är på väg upp. Åh fy fan vad jag mår illa nu haha. Iallfall så var ju sista dagen på praoen idag, ganska skönt faktiskt, men kommer nog ändå sakna det lite grann. Efter praoen så stack vi till stan och kolalde runt lite, det var ju ganska fint väder idag. Vi träffade några vänner och var i stan en liten stund sen tog vi bussen hem. Och nu sitter hon här, och mår hyfsat illa.

Vet inte vad jag ska göra denna fredags kväll, skulle egentligen hem till min kusin men det sket sig. Sen så ville min syster bjuda med mig på bio men av en kosntig anledning så har jag inte lust för att gå ut idag faktiskt. Vill nog bara vara hemma och ta det lugnt. Men imorgon däremot så ska en kompis ha födelsedagsfest, så så kommer jag att spendera min lörsdagskväll.


natti.


nu är det dags för mig att göra som flickan på bilden höhö, så gonatt!



my baby.





haha nemen titta vad man hittar på väg upp. Min söta bebis ligger och sover på ett vääldigt konstig sätt. Men ja, han är ju ganska speciell. Han har alltid haft sina konstiga vanor, haha. puss på dig min lilla sockertopp.!



pic's- rastlös.




Ja vad ska man säga, jag är rastlös. Eller jag var det rättare sagt, sen tog jag fram kameran och dummade mig haha, Så ni är mina offer och måste tyvärr ta del av min rastlöshet, så var det med det! pussar.





ursäkts-låt?

Detta är Chris Browns nya låt Hollow. Han sjunger om hur han ångrade det han gjorde och att han inte är den samma som han var förut, och han lovar att bättra sig. Undra vem det är till haha. Är faktiskt nästan helt säker på att den är till Rihanna eller vad tror ni? Men allmänt så var låtan ganska bra faktiskt. Texten till låten finns under videon så kan ni själva läsa hans "ursäkter".

 



Baby I'll admit, I made a mistake
Don't know what I was thinking,
what I had was so great
Tried it to my mind, went back to my heart,
I know it ain't there
Sometimes I want it all
Go head cuss me out
Girl I understand I will stay right here
And take it like a man
I really need you back, babe what I gotta do
Let me be honest, straight up tell the truth

I haven't been the same since I left you,
I can't enjoy myself, even if I try too
I'm not happy, it ain't a laughing matter
And you don't understand my heart is Hollow
I didn't know Id end up like this
Said I didn't wanna, now I miss (you)
My heart is Hollow
And I don't care if the neighbors hear me loud,
Baby I'll scream it out,
I didn't know what I was thinking bout Hollow
Thought I wanted to spread my wings
But I'm empty trying to do my things,
out in these streets
I wanna fly back (can I come back) home
Without your love it's Hollow

Girl
I will never be
The same no more
Promise I can do you better, sincerely yours
Many times, I didn't even try,
and even when I told them lies,
you stay wonderful girl
Can I least just get the chance to show you ah,
that I'm not a little boy I won't make you cry
And it means now, All we need is time
We can get back to the way things were

I havent been the same since I left you,
I can't enjoy myself, even if I try too
I'm not happy,
it ain't a laughing matter
And you don't understand my heart is Hollow
I didn't know Id end up like this
Said I didn't wanna, now I miss (you)
My heart is Hollow
And I don't care if the neighbors hear me loud,
Baby I'll scream it,
I didn't know what I was thinking bout Hollow
Thought I wanted to spread my wings
But I'm empty trying to do my things,
out in these streets
I wanna fly back (can I come back) home
Without your love it's Hollow

Only so much I can take, this love is broken down
Come rescue me, I need your arms
Gently wrapped around
Say you need me, and don't let go
And just to put it simply, girl my heart is empty

My heart is Hollow
I didn't know Id end up like this
Said I didn't wanna, now I miss
My heart is Hollow
And I don't care if the neighbors hear me loud,
Baby I'll scream it,
I didn't know what I was thinking bout Hollow
Thought I wanted to spread my wings
But I'm empty trying to do my things,
out in these streets
I wanna fly back (can I come back) home

min engel.



åhhh fan ta dig rebecca, nu har jag fastnat för denna låten. Vad är det med mig och danska låtar?! Eller hmm jo man kan ju undra. Har iallafall lyssnat på denna låten sen igår, hela hela tiden. Den är jättebra faktiskt så tack rebecca haha. [k]


pic's.





hihihi har äntligen fixat min webbcamera, så jag bara tog lite bilder medans jag testade den.[a]
















no BK today.

Vaknade runt tolvtiden idag. Eller egentligen vaknade jag först klockan halv åtta och skulle börja fixa mig och sen iväg till praoen. Men eftersom jag av någon kssntig anledning intev sov så mycket inatt utan för det mesta låg och vred i sängen och var vaken, så var jag sjut trött imorse, och jag hade sjuukt ont i min mage. Så jag stannade hemma. Men nu mår jag bättre. Skulle egentligen ut innan men det sket sig, så jag blir nog bara hemma idag, om jag inte gör något sen.


 är såhäääääääääär angry just nu!


......

Äntligen hemma, och har duschat och fixat mig och lite sånt. Hade ju ridning idag, red från klockan sju till åtta, sen efter det red jag ett extra pass till med Ilona, så jag var var inte hemma förens halv tio typ. Och nu är jag jättetrött efter allting. Red nog bort allt onyttigt som jag åt på Burger King idag, vilken tur! Så jag ska ut och gå en runda med baby nu, sen ska jag nog äta nåt litet eller så, sen blir det antagligen sängen eller liknande. pusar, hörs imorgon.


så kan det se ut haha.





todays outfit.






Hann slänga in lite bilder hehe, men nu måste jag kila. pussselipussar.


horsie.

Vilket jävla pissväder det var idag på förmiddagen! Ösregnade så in i helvete! Iallfall så gick praoen även bra idag, fast att jag har ett och annat brännsår på armarna från den sjukt varma oljan. men men.... Onsdag idag då, vilket betyder ridning, men inte förens klcokan sju. Så tills dess ska jag bara lata vid datorn. Men det börjar väl bli dags för mig att byta,fixa mig om sånt snart så puss sålänge.


godnatt.

Tjockisen har ätit äntligen en liten bit mat, typ andra målet på dagen. Sjukt konstigt att jag inte har blivit hungrig sen lunch, var ju såhär igår också. Aja whatever, sitter och lyssnar på lite skön musik och bara tar det lungt. Är ganska trött faktiskt, ska nog in och lägga mig snart, men itne än haha! Iallfall så har jag ju kollat på desperate housewives och jag är så irriterad nu, varför ska det alltid sluta när det blir så spännande! Nu måste jag ju vänta en hel vecka innan jag får se fortsättningen, buhu på det! Detta inlägget skulle ju in för längesen men jag råkade klicka mig in på en blåst blondins blogg haha, och där blev man kvar ett tag. Men nu är jag tillbaka och ska raka vägen till min säng. Ska ju upp tidigt imorgon och och gå till jobbet, hahaha nej skojar, det där lät bara så fel. men puss!



DESPERATA NU!

DESPERATA NU ALLIHOPA! mohahaha, ska gräva ner mig i soffan med nåt gott att smaska på. pussen.

my new tröja + egopic's.








Ja här är tröjan som jag köpte igår. Visst är den söt?, tycker jag iallfall, fast jag ville ha en grå men fast inte i min storlek för alla smalisar hade hunnit före mig, som alltid. Så det blev den svarta, men den är helt okey den också. Medans jag tog bilder på tröjan kunde jag inte låta bli att bara ta några bilder on me, eftersom jag äntligen fått tillbaka min kamera och jag har inte tagit bilder på länge höhöh :(





dagens outfit.


För en gångs skull kändes det inte som om det var vinter i nordpolen så vårjackan åkte på idag. höhö.



dagens pinsammaste!

hahahah justdet, jag glömde berätta en rolig sak som hände idag. Eller rätt pinsamt paktiskt! Jag vet inte varför men av nån konstig anledning börja larmet i typ varje butik vi givk in pipa så fort jag gick in eller ut hahaha. Det var en stackars kille som gick ut samtidigt som jag, så han trodde larmet började pipa för honom så sa han  " det är bara för jag är svarthårig", när kassörskan kom fram haha. Så går vi då in i nästa butik, så piper det igen så kassörskan kommer fram och frågar om jag har nåt i påsen eller om jag har köpt nåt där de glömt att ta bort larmet, men det ända jag hade var praokläder från Burger King och mina skor, så sa reham ja "men ge mig din påse, ska se om det är den eller du som gör så det piper". Så var det påsen, vi tog ut en sak i taget och testade och när vi till slut kom till min sko så pep det igen så fick jag stå där och gräva i skon som en idiot efter någon som inte ens existerade haha, det visade sig vara nåt larm som funnits inuti skon eller nåt? tillslut ville jag inte gå in i fler butiker, vadå pinsamt! =(


säsongspremiär på desperata.

hey sweetipie.

Är äntligen hemma nu, eller jag har ju varit det ett tag men nu har jag äntligen bytt om till myskläder, fixat mig lite och bara allmänt tagit det lugnt. Prao dag 2 på BK idag då, gick ju ganska bra. Men jävligt mycket jobb. Efter praoen tog vi ännu en runda i stan, kollade runt lite och så. Tog även en titt inne på Zara, gud asså! Har nog aldrig gått in där utan att ha blivit kär i minst 2 par skor. lovelove!

Iallfall så nu sitter jag här lyssnar på låten som jag lyssnat på i typ.. en evighet?, det är ju såklart "nu måste vi dra", med ken ring. Det går liksom inte utan den. Sitter iallfall och väntar på att klockan ska bli nio, för jag hoppas att ni vet vad som händer då?!, Ögonblicket jag väntat på väldigt länge. Låter som om jag ska gifta mig haha, nej men menar faktiskt DESPERATA hemmafruar! tihihi säsongspremiär today. pusselipussar.



tralalal ner in the bed.

Nu är det dags för mig att tralla ner i sängen. Så inte olyckan sominträffade upprepas imorgon bitti hehe. Godnatt alla sötnosar.


livet blir bättre när man vet vart man ska.



Sitter och lyssnar på Ken Ring och fixar lite saker inför praoen imorgon. Denna människan vet verkligen hur man gör bra musik. Tycker att han alltid har så fina budskap med sina låtar. <3








Ohhh vad hon älskar pitbull. Sitter och pumpar dess två låtar, lovelove.

sad story.



Om jag äter på Burger king nu i en hel vecka tror jag det kommer sluta såhär faktiskt. Är fortfarande ganska mätt efter lunchen jag åt idag haha. D.v.s en halv whopper burgare, och lite mer än en halv mellan pommes. Tor min magsäck har krymp faktiskt. Aja iallfall så ska jag faktiskt försöka röra på mig lite extra denna veckan, kan ju inte vara så nyttigt att äta hamburgare i en hel vecka. :|

dagens jobb-outfit.



bildkvalitén suger, ni vet varför!

HA HA!
Bara till att skratta på! Vi var tvungna att ha på oss detta! Mycket värre än vad det ser ut på bilden haha. Kunde man inte liksom ha haft lite finare kläder typ, tjejerna skulle haft rosa söta dräkter, och killarna typ mörkblåa, så hade det varit super. Öppnar jag en restaurang nångång i framtiden ska alla ha rosa kläder som jobbar där, vare sig det är en tjej eller kille! Vi stod och försökte göra det bästa av situationen så vi typ fixade till det så mycket så möjligt haha, blev ändå rätt snyggt till slut.... tror jag. Men äh så farligt kan det inte ha sett ut, haha! =D








BK dag 1.

haaleo.

Sitter här , typ halvdöd eller vad man ska kalla det. Är iallfall helt slut, i både kroppen och hjärnan. Som sagt så började jag min prao på Burger King idag, och det gick ju hur bra som helst. Det var ju ganska stressigt och så, men annars var det ganska roligt. Det ända som var dåligt var nog värmen som höll på att ta död på mig! Måste verkligen säga att jag tycker synd om de som jobbar där på somrarna :|. Oh gud måste verkligen säga hur duktig jag är på att fixa mig snabbt, och med snabbt menar jag på mindre än tio minuter! Jasmin skulle komma till mig typ tjugo över 8 idag så vi skulle ta bussen, och så kommer hon då, och kan ni gissa vad lilla jag höll på med då? Jo jag låg i sängen och undrade varför jag inte var trött eftersom klockan var ju "sju" i mitt huvud. Så tar jag en titt på klockan och flyger upp ur sängen och hon idioten står och skrattar åt mig som stressade röven av mig. Men jag hann haha :D

Vi slutade iallfall klockan tre, så vi tog e runda i stan. Och jag köpte en jättesöt tröja. Lägger upp bild imorgon, eftersom jag fortfarande inte har fått tillbaka min kameeera! Tror min pappa börjar bli lite senil? Iallfall så efter stan så tog vi bussen hem så stack jag och roro hem till dittan som kommit hem från Thailand. Hälsade på henne och lite så, har saknat henne den jäveln. Och nu är jag hemma. Ska ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt idag så det inte blir som idag hehe, pusssiipussar.




BurgerKing here i come!

Ja det örjar väl bli ganska sent nu, klockan är ju lite över tolv. Och med tanke på hur seg jag är på morgonen så kanske det är dags för mig att hoppa er i sängen. Det är ju ingen skola imorgon utan det är ju Prao, och hon här ska praoa på BK haha, kommer ju bli lyckat.. eller inte. Börjar ju klockan nio och i och emd jag sak ta bussen och skit så måste jag upp ännu tidigare, så godnatt och pusselipusspuss.

http://megroberts.files.wordpress.com/2008/11/burger-king.jpg

dagens old-song.


Åhhh, kommer ihår för lääängesen då jag alltid lyssnade på denna låten. Älskar den så sukt mycket. Texten är verkligen bra, men ganska sorglig. Så detta får verkligen bli dagens old song. pussiiies.


svar på tal.

*hur gammal är du?: Jag är 15 år.

*vart bor du?:
Jag bor i Malmö, bästa platsen ever.

*vilken klass går du i?:
Jag går i nian.

*vad ska du ta för gymnasium och vilken linje?:
Jag vet faktiskt inte riktigt än vilken linje jag vill gå, men det lutar nog mest åt Samhälle, Jag vill inte inrikta mig på något speciellt i och med att jag inte vet vad jag vill bli. För om man inriktar sig på någonting speciellt och sen inte trivs med det yrket så blir det nog ganska jobbigt. Därför vill jag ta Samhälle någonting, dck inte samhälle-samhälle, för tråkigt ju. Men jag får väl se. Och när det gälelr vilken skola jag vill gå i står det nog mellan Borgar eller Latin. :)

*Varför började du blogga? Egentligen började jag blogga för flera år sedan, då hade jag en blogg med min bästa vän. Tiden gick och vi gick aldrig in där mer, så till slut glömde vi bort lösenordet och nu kan vi inte gå in där haha. Oh gud vilka bilder det finns där. Sen så fick jag tanken att börja blogga igen i våras, då jag hade tråkigt. Så jag testade igen och jag tyckte det var skitkul, därför fortsatte jag. :)

*ska jag köpa en trisslott? gör du så.
kommer jag vinna?
helt klart.
när får jag löneförhöjning?
38:nde oktober. ;)

*Är du utlänsk? Du har ett så vackert sydamerikanskt utseende eller något i den stilen!
Tack så mycket. :), ja jag är faktiskt utländsk men jag kommer ifrån irak. Har hört att jag ser ut som en marockan, men dock inte sydamerikansk hehe. Men asså jag är ju egentligen född i Jordanien, men båda mina föräldrar är från irak så jag antar väl att jag också är det haha. Men jag är uppväxt i Sverige. Flyttade hit när jag var 2 år.

*Vad är det bästa du vet?: Haha det var en svår fråga, men jag vet inte. Listan på saker jag älskar kan göras lång men det allra bästa är nog mina vänner och min familj antar jag. Och så får vi inte glömma donkan hihi.

*Är lockarna i headern naturliga? Om inte: HUR GÖR DU??
: I vanligt fall har jag lockigt hår. Men inte riktigt så som på bilden. Men jag gör så att när jag duschar så torkar jag håret med en handduk ganska mycket. Sen böjer jag mig ner och tar gelé/mousse på handen och kammar först genom håret med fingarna och gelét, sen liksom kramar jag upp det, kramar kramar hela tiden. Sen sätter jag upp det i en jättehög boll på huvudet och sover med den så är den perfekt till nästa dag annars om jag vill ha det samma dag så bara torkar jag det med en hårfön så det går snabbare.

*Hur får du så fint hår!?: svar finns på föregående fråga :D, och tack.

*har du kille?
nej.

*när fyller du år?
Jag fyller år 27 mars :)

*var kommer du ifrån?
svar finns lite längre upp haha.

*Har du srora händer?
nej haha?

*E du lång?
166, så jag vet inte, kanske lite grann.

*E du kille egentligen?
Njaa sist jag kollade så fanns det ingenting där nere så nej. 100 % tjej.


Så det var frågorna, haha. Tack alla ni som ställde frågor. Vissa skummare än andra men whatever. Ni fick iallfall svar på allihopa haha. pussar.



ginatricot.


Som sagt så kollade jag ju lite kläder på nätet, så jag kollade in på Gina lite. Hittade en massa jättefina stickade höst tröjor och lite annat. Den gråa där det sår "Me myself and I" på blev jag helt kär i, så sjukt söt var den. Tror jag ska köpa den. Och mössan var också jättesöt, jag älskar sånahär stickade hängande mössor. Har redan en vit och en svart fast ska nog köpa en till. Iallfall sen så hittade lite andra saker som var allt annat än snyggt! Tillexempel grejerna till höger. Hemska, säger jag bara! Den svarta jackan se ut som en blandning mellan en rymddräkt och en sopsäck, och den gråa är bara llmänt ful. Likaså de två andra klänningarna eller vad man ska kalla det haha.

Nu sitter jag här och proppar i mig popcorn och ska börja kolla igenom frågorna som ni ställt. pussipusss.




i ♥ my ritade gubbar.


Jaa, behöver ju inte skriva något egentligen haha för ni fattar förhoppningsvis min snygga har gjort-lista
. Ska ta en titt på lite kläder på nätet nu tihi, underhållning på hög nivå. pussar.


to the shower.

Nu ska jag ut på en runda med baby sen hoppar jag in i duschen. pussar sålänge!

PS. GLÖM INTE FRÅGESTUNEN!

http://miizing.blogg.se/images/2008/genrebild_2_dusch-1_22083468.jpg

oh hon saknar sommaren.





en bild säger mer än tusen ord.



Satt och kollade igenom bilderna sen somras. Ångest eller vad!? Fan asså jag skulle gör allt för att spola tillbaka tiden till morgonen vi stod och fixade oss innan vi skulle till köpenhamn sen Turkiet. Saknar det så jävla mycket, fyfan. Det var verkligen den bästa resan någonsin.




dagens låt.


lovelovelovelove.


FRÅGESTUND!



Japp då kör vi väl igång en frågestund, det var ju ett tag sen. Har ändå inte så mycket att blogga om just nu så jag kan väl lika gärna köra på här haha. Så från och med NU, kan ni fråga på, om vad som helst, t.ex bloggen, mig själv, eller vad som helst. Jag svarar på frågorna senare ikväll tror jag. pussiipussar sålänge.



hellu babes.



Såhär ser hon ut just nu, luffig, halvdöd, trött som fan, en fet halsduk runt halsen och en boll på huvudet. Dagen look haha. Har varit vaken sen halv tio och har bara legat i sängen och segat, liksom hallå, det är vad tråkiga söndagar är till för, visst? Iallfall så steg jag upp för ett tag sen och har ätit och så. Nu ska jag fixa lite saker tihi. pussar på er.


YES&NO



regn- eller allt oväder i stort sätt. Men när det har regnat blir verkligen dagen förstörd, iallfall om man vill vara ute eller så. Det ända man kan göra en regning dag är väl att sitta hemma och ha myskväll, kanske kolla film och dricka varm choklad. Inte så hemsk ju men jag hatar iallfall regn.

höst/vinter-mörker- Ju senare på året blir det båda mörkare på mornarna och på kvällarna. Värst är ju i slutet då det är beckmörkt på morgonen och det börjar bli mörkt redan vi fem, sex tiden på eftermiddagarna. buhu.

Har inte så mycket negativt att säga faktiskt. Fick sitta och klämma ut detta ur min lill hjärna haha, där ser ni jag är en positiv människa. Nu kommer en liten den av min väldigt postiva hjärna hihi.



Boomerang jackorna-
Åh dom är så snygga! mer än så behöver jag inte säga.

läsa böcker på kvällarna- Det är så skön avkoppling. Jag brukar alltid läsa innan jag ska sova. Sjukt härligt faktiskt. Brukar hoppa ner i sängen nån timme innan jag ska sova. Då kan jag sitta och läsa i typ timmar haha. Man blir helt trött av det, vilket gör så att man sover bättre tihi.


Musik - Asså tänk efter, musik är nog en av de bästa sakerna som finns! Det finns musik man vill lyssna på när man mår bra,dåligt, argt, YOU NAME IT! finns en låt för allt, Musik är verkligen en lugnande drog! musiken är lite som ens bästa vän, vet liksom alltid vad den ska säga för att få en på rätt humör. puss på musiken!

Ungdoms/tjejfilmer.
Som klassikerna American pie, bring it on, mean girls, en prinsessas dagbok, Lizzie McGuire filmerna o.s.v. Jag älskar såna filmer haha, skulle kunna och kolla på såna filmer en hel dag.


http://metrobloggen.se/UserFiles/18.13902/Image/Boomerang(1).jpghttp://www.indieacoustic.com/images/magenta_notes.jpghttp://medlemsportal.rb.se/upload/Foton%20o%20bilder%20f%C3%B6r%20f%C3%B6reningar/B%C3%B6cker-i-trave.gifhttp://youngpost.files.wordpress.com/2009/05/meangirls11.jpg



#df546g65dg.

tjulululuu.

De närmaste timmarna har jag bara suttit och försökt fixa min fula design haha. Bättre än såhär blir det helt enkelt inte. Iallfall inte idag, för allt jag ser i huvudet nu är bokstäver och siffror. Detta får samma effekter på mig som pluggandet ju haha. Ännu har jag inte fårr tillbaka min kamera!, Jag går snart under! Är sjukt irriterad, fast jag ska få den snart :(, hoppas jag iallfall. Min blogg är ju helt ful utan bilder. Men snart så! Ska köra igång en frågestund imorgon tror jag, det var ju ett tag sen. så glöm inte att kolla in då. pussipussipussar.


stendöd!

hahaha jag kan knappt hålla ögonen öppna. Är så otroligt trött, ska hoppa ner i min älskade säng alldelles strax. Ska bara säga godnatt till er först. Och ja som ni ser är min design lite annorlunda haha, jag har frsökt experimentera och jag håller fortfarande på men jag gör klart det imorgon för jag orkar inte emr nu. Så ni får stå ut med denna tills imorgon. mm puuuuuuuuuussss.


svar på tal.


Först och främst vill jag säga tack så mycket :), och sen så ska jag ju självklart svara på frågan också. Ja, mitt hår är uppklippt. Normal uppklippning fast med lite extra mycket där bak uppår. Och när jag plattar det är det väl ner till slutet av revbenen, annars när det är lockigt så är det väl till bysten typ :)




we♥fejjan.



Kommer ihåg innan, då visste jag inte ens vad facebook var. Nuförtiden har vartenda liten kotte en profil där. Tycker faktiskt det är jättebra eftersom både unga och gamla är medlemmar där. Inte som lunarstorm, bara en massa skitungar och fjortisar. Eller Bilddagboken som håller på att gå samma håll som lunar. Utan på facebook är det lite mer seriösare, och det är sjukt kul när man hittar gamla vänner som man kanske inte haft kontakt med på flera år eller så. Så tuppen upp för fejjan. hihi ♥

någon behöver hitta en egen stil?


Är det bara jag eller tycke ni också att detta är så typiskt Pussycat Dolls? Kläderna, dansen, ja allt i stort sätt påminner jättemycket om Pussycat Dolls. Jag faktiskt att tycker själva låten är jättebra och så, men jag la bara märke till att de är väldigt lika PCD. :)

my dress.








Ja här är klänningen som jag gjorde, visst är den snygg? jag vet! :), Inspirationen kom från klänningen som fanns i typ H&M och Gina Tricot, men min är tubtopp så det blev liksom mer som en egen design, för jag har inte sett den som tubtopp innan. Iallfall, som sagt så blev jag jättenöjd med den och tyckte den blev rätt fin, vilket jag tror att ni också tycker haha. förresten så, de två sista bilderna fick bara följa med, har inte så mycket att göra med klänningen haha. pussar på er.



dagens outfit.



Japp, såhär såg hon ut idag. Inte världens bästa kamera, men ni ser iallfall vad som finns på bilderna haha. Haha bilden på min hand var till för att visa mina lustiga naglar. Ja, jag får lite knäppa idéer ibland och så gillar jag faktiskt att experimentera höhö. Men denna gången vet jag faktiskt inte vart jag fick min konstiga inpiration ifrån,men ja, det är mycket som pågår i huvet som jag inte riktigt förstår mig på....



friday.

helluluu.

Äntligen fredag! Sjukt skönt att den hemska skolvecka är över. Inga planer för ikväll, ska vara hemma själv så jag sak nog bara vara hemma och ta det lugnt som vanligt haha, man har ju ingen lust att göra någonting i detta bajsvädret! Blir ingen skola förens om två veckor hihi. Har ju prao nästa vecka. Japp, då är det väl Burger King som gäller. Tycker det ska bli rätt kul faktiskt, och det bästa är ju att jag är där tillsammans med två av mina bästa vänner. Men det dåliga är att vi måste ha såna fula kläder på oss, såna jobbekläder haha, inte världens undergång men mmmm :(

Åh jag är så sur nu! Min kamera är fortfarande på pappas jobb och jag inte tillbaka den förens imorgon. Och jag som hade lust för att ta bilder idag och lägga in på bloggen. Så jag fick änvända min fattiga, kassa mobil kamera istället, så det blev iallfall några bilder. Bl.a på dagens outfit och på min söta klänning som jag har gjort i syslöjden höhö, är skitstolt över mig själv. Det första plagget som jag verkligen varit noggrann med från början till slut. För annars brukar jag vara noggrann till typ hälften sen blir jag sur och slarvar klart. Men inte denna gången, nej! Bilder kommer om en stund. pussar sötisar.



1 oktober.

Åh taaaaack gud! Nu är jag äntligen klar. Eller iallfall emd det skriftliga arbetet. Har en plansch (stavning?) som egentligen också måste vara klar till imorgon, men helt seriöst jag klarar inte av detta mer. Kan inte röra mina fingrar, och jag överdriver inte. Har skrivit som aldrig förr och nu tycker jag att jag har gjort tillräckligt.

Iallfall... Oktober nu då. Ny månad. Hösten är här på riktigt nu ju. Nu är det ytterligare ett halvår tills vi får se den riktiga solen. Men det är faktiskt mysigt med höst tycker jag, benvärmare, tjocka halsdukar, stövlar, och massa annat höstigt. Det ända jag tänker på just nu är att jag ska springa upp och slänga mig i sängen exakt nu, för jag är helt slut. Så pussar på er och vi hörs imorgon. love u.



dagens må bra-låt.


oh ja! Hon älskar denna låten. Man har ju dock ingen "good feeling" just nu, snarare bad läx-feeling. Men lite musik hjälper alltid, en sak som är helt säker. puss.

jävlaf*ttbajs läxoor!

åh min gud! Asså jag klarar inte detta mer, jag har verkligen pluggat röven av mig! Har suttit och pluggat nästan ända sen jag kom hem från skolan vid klockan halv fyra tiden. Den enda tiden jag inte har pluggat är då jag gick upp och åt och så nu för en stund sen då jag var ute med baby en runda. Annars har jag BARA suttit och pluggat, pluggat och pluggat! och jag är så jävla trött på alla bokstäver förhelvete! Ursäkta språket men jag orkar helt seriöst inte mer. Tar en paus nu för jag har fått västa skriv krampen i fingrarna.

Och förlåt för min dåliga uppdatering de senaste dagarna men det har verkligen varit sjukt mycket läxor så jag har verkligen inte haft tid för att blogga. Men efter idag är det slut på detta slaveri-pluggandet, hoppas jag! Och då ska jag fortsätta som vanligt, och bättre. Förresten så lånade min pappa min kamera till jobbet en sak och vad händer inte då, om inte en idiot trycker fel på kameran så den låser sig?! Åh blev så jävla förbannad, så pappa var och lämnade in den idag, får tillbaka den imorgon så då kommer det bilder och så. Nu måste jag tyvärr återgå till mitt pluggande :(, pussar på er!


oohh hon saknar sommaren....


hon är i bibblan.

hejhopp.

Sitter i biblioteket nu och pluggar lite på datorn. Eller det blir ju inte så mycket pluggande av att jag sitter här och bloggar haha, men whatever. Blir nog bäst om jag fixar resten hemma. Slutar klockan fyra idag, så jävla drygt! När jag kommer hem blir det bara plugga plugga plugga för min del. Mitt arbete ska lämnas in imorgon och jag är långt ifrån klar, så det blir en massa att göra ikväll. Nu ska jag återgå till mitt "pluggande" höhö. pussar på er.



RSS 2.0