veckans horoskop vecka 3.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den sista tiden har varit något stressig för dig, och då kan det vara skönt att höra att den närmaste tiden ser ut att bli lite lugnare. Stressen har dock inte brutit ner dig utan du känner att du faktiskt har vuxit lite som människa genom att klara av den här hektiska perioden utan större problem. Att det blir lugnare den här perioden gäller tyvärr också kärlekslivet. Där hade du faktiskt inte haft något emot lite extra aktivitet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Att lyssna är särskilt viktigt den här veckan. Chansen är stor att du får reda på mycket intressant information om något du tycker är viktigt som annars hade gått dig förbi. Det kan finnas problem med detta också – en del av denna information kanske inte var avsedd för dina öron och detta kan innebära ett litet dilemma för dig.
Väduren (21/3- 19/4)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Oxen (20/4- 20/5)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Vågen (23/9 - 22/10)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Måndag idag då, vilket betyder ny vecka, nytt veckohoroskop, hehe. Ohhhh sorry sorry för den usla uppdateringen de senate dagarna, är snart tillbaka som vanligt igen, promise, har bara varit lite mycket nu, pusspusspusspus!

// rrrrr.

Kommentarer
Postat av: LINDAVIOLA!

sv; Idag är det bra, sjlv då?

2010-01-18 @ 22:10:40
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: JESS/

ingenting har prov, men har inte pluggat råka sova :D



förlåt för sent svar !=)

2010-01-18 @ 22:15:43
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: Piinky - its about everything!

okejokej



Kram=)

2010-01-19 @ 05:41:11
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: elin hallmaan

sv: Jag mår baara bra idag faktiskt, hur är det själv? :)



Oh, horoskop är kul! Vad har du för stjärntecken? ;D

2010-01-19 @ 14:04:28
URL: http://elinhallman.blogg.se/
Postat av: pau

tack så mkt

jag diggar din stil" ;D

2010-01-19 @ 14:44:06
URL: http://pmsb.blogg.se/
Postat av: Anonym

ouh kul med horoskop ju! Måste komma ihåg och kolla in här då :p

2010-01-22 @ 20:03:25
URL: http://neeva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />