veckans horoskop v1

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.
Väduren (21/3- 19/4)

På arbetet är det inte riktigt toppen för tillfället. Du verkar upptäcka fel på de flesta i din omgivning. Nu är det inte så att alla plötsligt har börjat uppföra sig annorlunda och börjat prestera sämre – nej, det har snarare med din inställning och ditt humör att göra. Försök att bara ta dig igenom veckan utan att skapa några onödiga gräl eller dispyter så skall du se att du ser ljusare på situationen inom en snar framtid. Positivt är i alla fall att du och din partner kommer mycket bra överens under hela veckan.
Oxen (20/4- 20/5)

Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

För dig som är singel bjuder inte veckan på några chanser. Konstigt nog så bryr du dig inte om det så mycket utan trivs ganska bra med att bara behöva tänka på dig själv. Du känner med dig att du kommer att hitta någon du tycker om tids nog och har inte den minsta stress över det. Ditt humör är på topp den största delen av veckan och du får mycket gjort inom allt du företar dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.

har fan nästan börjat få hot ! Så varsågoda här har ni ert jävla horoskop, hoppas ni får en misslyckad vecka. haha nej skojar bara, men här har ni iallfall det. Hoppas ni får en bra första vecka på året! :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />