veckans horoskop v2.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Väduren (21/3- 19/4)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan ser du att möta någon från en annat land eller en annan stad. Ta tillfället i akt och umgås med den här personen, det verkar kunna bli riktigt trevligt. Om du är singel så finns chansen att attraktion uppstår, men utsikterna för ett längre förhållande är tyvärr inte så goda.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.
Lejonet (23/7 - 22/8)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan ta det lugnt den här veckan. Det mesta flyter på bra i ditt liv för tillfället och du kan med gott samvete luta dig tillbaka och låta andra i din omgivning stå för besluten. Till helgen kan du dock tvingas ta en något mer aktiv roll då en vän rådfrågar dig i en lite känslig fråga. Du finner det inte helt lätt att ge ett svar men kan efter lite betänketid ändå hjälpa din vän.
Skytten (22/11 - 21/12)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.

måndag idag, och det betyder ju såklart horoooskoooop! Så varsågoda!:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />